Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Diyagramlar oldukça potansiyel barındırıyor.Heyecanlanmamak mümkün değil.
İnşallah önümüzde ki günlerde biz kar sevdalıları için oldukça güzel günler yaşayacağız.Biz yine de itidalli davranmaya devam edip ne çok sevinelim ne de modellerde ki günlük değişimlerle yelkenleri suya indirelim...
Tahmincilerimize bizleri bilgilendirdikleri için çok teşekkür ederiz.Takibe devamWink
Kar Mutluluktur 

Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar

19 güncellemesi nasıl bir görüntü verecek bilmiyorum ama artık 9-10 ocak (salı-çarşamba) için son 4-5 gün ve verdiği görüntülere yakın birşeyler olacaktır sanırım. Her zaman ki gibi süre yaklaştıkça kuvvetini yitirdi ama marmara da bazı şehirlerde güzel kar yağışları olacak sanırım beklentimizin altında olsa da.

Yine ayın 13-14 ve 18 i için Ukrayna üzerinde dehşet mor görüntüler bizi heyecanlatan görüntüler var ama süre yaklaştıkça o görüntülerden eser kalmıyor. Gerçekçi söylüyorum ben yılbaşı öncesinde daha burada bir çok arkadaş belirtti yine twitter da da çok kişinin paylaşımını gördüm 9 ocak sonrası için uzun süreli kar olacağı ifade edilsede 1-2 günlük etkisi azalmış bir sistem bizi düştü. Tabiki de beyazlatması da benim gibi kar hastaları için yeterli ama abartıldığında ve beklediğimiz gibi olmasında ister istemez üzülüyoruz
  Beğenenler:
  • cheshire, Çilingozlu

ABoooow uzun bir zaman sonra ilk defa giritte a.b patladı efsane gelebilirr ates ates resim
resim
Son yılların en efsanesi bu sinoptik gelirse kışı kapatalımda bu gelsin deriz ne kadar ateş etsem az kalırr ates ates ates ates atesresimresim

KATİL BALİNA ORCA BU DEĞİLSE NEDİR? ORTALIK ÇOK FENA KARIŞACAKKKKKKK...GOOOOOLLLLL.. thumbsup BU SON YILLARIN EN ŞİDDETLİ SOĞUK HAVA DALGASI OLACAKKKKKL
resim

resim

resim

(Son Düzenleme: 01-04-2024, 08:04 PM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

@AZOR Valla onu bunu bilmem böyle gelirse 87 kışı ile yarışır .Son yılların en ciddi ve uzun süreli kar sağnaklarını alırız.hem cephe hem de DEK olarak
birileri sanki halatla çekiyor gibi o morları Smile

(Son Düzenleme: 01-04-2024, 08:19 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

GİRİTTE alçak basınç patladı ve siklonlu ve cepheli, ağır KAR yağışları içeren ve yaklaşık 3 gün sürecek bir kutup soğukları geliyor..Bu görüntüler gerçekleştiğinde burada bazıları bize bu soğuklar ne zaman bitecek diye sormaya başlarsa kimse şaşırmasın..Morluğun içinde Türkiye'yi görebilen varmı?
resim
resim

resim

(Son Düzenleme: 01-04-2024, 08:12 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gem de efsane kervanına katıldı hatta bir tık ötesi bile şöle söyliyim gfs ülke sistemi trakya hariç hatta İstanbul'un batısında bile çok az kar yapabilecek sistem ama gem resmen Marmara sistemi verdi 
Gfs 2012 kışı 
Gem 2004-1887 karışımı sistem vaadediyor bu akşam 
ates ates ates ates ates 
resim

Kalp ve tansiyon ilaçlarımı gören var mı...Sakin olalım diyoruz şu çıktılara bak...Akıyor bu akşam maşallah
Kar Mutluluktur 

Gfs kar tahmini.........üste yazdığım gibi Marmara bölgesinin batısı sıkıntılı ama dekler işin rengini değiştirir bu haritada
resim

Gfs ve gem bizim için elinden geleni yapıyor.hayirlisi bakalım inşaallah bı aksilik çıkmaz.

resim

resim
                             Sonsuza DEK

Konuyu Okuyanlar:
55 Ziyaretçi