Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

GEM'DEN ÇERÇEVESİ YAPILACAK MODELLER GELDİ... thumbsup 
resim

resim

Uyanın kutup ayısı penguen inmiş boğaz donmuş haberiniz yok. Açık ara son yılların en mükemmel güncellemesi.
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, KardanadamEmin, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-01-2024, 11:08 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

KATİL BALİNA ORCA GELİYOR..İŞTE GFS İŞTE MODELLER..KAR, KIŞ, TİPİ, FIRTINA, DEK, BORAN, kısaca ne ararsanız var bu sistemde..KUTUP KÖKENLİ, SİBİRYA BİLEŞENLİ.. 2 ADET DEV SİSTEM GELEEOOO... thumbsup  Bir diğeri ayın 18 ınden sonra..Sonrasıda sonra..
resim

resim

resim

resim

resim

resim
GFS'DEN BEKLENMEYEN PERFORMANS...Böyle bir modeli kaç yılda bir gördünüz? Bekledik, çok bekledik, fakat hiç umudumu kaybetmeden bekledim..Çok ama çok yordu beni bu sistem..Şükür ALLAH'aki, şimdi emeklerimin karşılığını tam istediğimden alasını verecek..Burdan şunu çıkarmalıyız, sabır etmek zordur, fakat sonunda böyle ödülü var..( boşuna dememişler, ALLAH sabredenlerle beraberdir.) Bu sistemin geleceğinden herkes umudunu yitirdiğinde dahi biran bile şüphe duymadım..Çünkü bu sistem artık gelmeliydi, ya gelecekti, yada ge le cekkdi..   Şu modele bayılmamak elde değil.. thumbsup 
resim

resim
Bu diyagrama şapka değil kalpak çıkarılır bea.. eye  Big Grin  GEFS 'de süper modeller kervanına katıldı..OFFFF BEAA BU NASIL BİR GÖRÜNTÜ? İstanbul'u bu sistemde hayal bile etmesi zor...Gerçekten yaklaşık  20 gündür bu sistemi kaybetmemek için neler çektik, sonunda getiriyoruz ALLAH'ın izniyle.. thumbsup 
resim

resim

resim

resim
BU KATİL BALİNA ORCA SİSTEMİNİ, KİMSE SAHİPLENMESİN, BU SİSTEM ÇOK DEĞERLİ ÜSTADIMIZ, USTAMIZ, HOCAMIZ SEVGİLİ SNOWSERKAN KARDEŞİMİZİNDİR...SNOWSERKAN SİSTEMİMİZ SNOWSERKAN AİLESİNE HAYIRLI OLSUN..KENDİSİNE BİR KEZ DAHA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM, ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN ÜSTADIM..EN KISA SÜREDE TEKRAR ARAMIZDA GÖRMEK ÜZERE DİLEKLERİMLE.  thumbsup 
resim

resim

Gfs resmen kutup indirdi gerçekten heyecanlanmamak elde değil
  Beğenenler:
  • AZOR, Captmehmet, Enginist, Erol Bıldırcın, Snowsedat

Ah keşke 2 gün kalmış olsa…

(Son Düzenleme: 01-01-2024, 10:42 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Tek bir handikap var oda, Azor yüksek basıncı hızlı yaklaşıyor..Sistem 300 km daha batılı inmesi gerekiyor..O zaman 4 günlük kaymak bir sistem olur..Siklon ona göre hareket ediyor..Aksi takdirde 2 günlük bir sistem olur, 2 gününde kurusoğuk olur, gökyüzünde yıldızları sayarız ve buda bizi asla kesmez..Takipteyiz..Yelkenleri suya indirmeyin,gidişat lehimize gelişecektir.. thumbsup Çarşamba akşamına kadar herşey rayına oturacak, bizi izlemeye devam edin..

Gudub ayusu gelooo Sibirya gablanı ile birlikte el ele balina da onlara eşlik edeyo. Örümcek ağını öreyooo. Tarantula zehriyle modelleri çöpe atayo..

(Son Düzenleme: 01-01-2024, 12:53 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Evet 2 günlük sistem gözüküyor şuan ama arakasından gelenin hikayesi başka olacak
resimresim

(Son Düzenleme: 01-01-2024, 12:38 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Hikayesi başka olacak dedik......
Ocak 16 ve sonrasında büyük bir sistem belirdi öğle böyle değil İzlanda işi bozmasa 4 gün kadar etkileyeceğini tahmin ediyorum.
Not: ilk sistemin hızı bu sistemi 14 Ocak'a çekebilir

resimresim

1929 vari bir sistem bekliyorum özellikle Batı Karadeniz bölgesinde Düzce özelinde karabatak olacaz gibi. Sıcaklık eksi 10 ve altına inecektir vorteks kesin oluşur bu haliyle gelirse ki afet bölgesi ilan edilir yüzde 99.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Enginist, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
Çilingozlu, fenerli, kral, Snowsedat, Trakia, 71 Ziyaretçi