| |
Emin abi, sen devam et abicim zamanın oldukça. sıkılan okumasın yada forıuma gelmesin .
6 ocak 11 ocak arası yağdı arada kısa molalar oldu tabi. Ama arkasından lodos geldiği için kar çabuk eridi.
(12-30-2023, 07:45 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 6 ocak 11 ocak arası yağdı arada kısa molalar oldu tabi. Ama arkasından lodos geldiği için kar çabuk eridi. Benim hatırladığımda bugüne kadar görülen en güzel DEK yağışlarından biri oldu 2017 yılında.. Görüş mesafesi çok kısalmıştı. DEK yağışları için efsane niteliğindeydi benim için
Biraz doğularsa süper olacak biraz İtalya'ya kaydı ancak hala kuzeyden gelmeye devam ediyor soğuklar
Ecmf akşam güncellemesi ![]()
(12-30-2023, 11:00 PM)Snowselo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaz emin baba yaz sende olmasan siteye kilit vurulacak zaten Serkan bey siteye adını veriyor ama ayda bir zahmet olmasın diye uğrayıp yorum yapıyor oda zaten dediği gibi gitmezse hiç uğramıyorSelocan biz burada diline ve parmaklarına hakim olamayanları hiç sevmeyiz .Gerçi sen bilmiyor olabilirsin ama şimdi ceza alınca öğrenmiş olacaksın !!!
Sitede polemik yaratacak açıklamalardan kaçının. Bu tarz ifadeleri kullananlara müsamaha gösterilmesin önce uyarılmalı ardından tekrar ederse siteden şutlanmalı. Serkan bey hasta o yüzden yazamıyor sürekli kendisiyle özelden mesajlaşıyoruz bilir bilmez yorum yapmasın arkadaşlar.
Serkan bey geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah.
(12-31-2023, 12:30 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sitede polemik yaratacak açıklamalardan kaçının. Bu tarz ifadeleri kullananlara müsamaha gösterilmesin önce uyarılmalı ardından tekrar ederse siteden şutlanmalı. Serkan bey hasta o yüzden yazamıyor sürekli kendisiyle özelden mesajlaşıyoruz bilir bilmez yorum yapmasın arkadaşlar. Önce Serkan kardeşime çok geçmiş olsun diyeyim . Diğer yandan şöyle bir durum var . Bazı durumlar vardır tabi ki uyarı önceliklidir ama dalga geçer aşağılar gibi konuşmalar çizgiyi aşan tavırlardır. O tip tavırlar uyarı çıtasını zaten kendi kendine geçmiş demektir. Sen eğtimcisin üstad benden çok daha iyi bilirsin ama naçizane benim tecrübelerimle sabit olan şey şudur ki bazı limitler vardır ve o limitleri aşma çabası içinde olan kişinin zaten niyeti kötüdür. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snow41, TomiRise82, 90 Ziyaretçi |