Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Vade yaklaşıyor..Artık biz susacağız, Atmosfer konuşacak.. thumbsup 
resim

(12-19-2023, 11:00 PM)Antalyaspor1966 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 7-15 Ocak arası Kars-Iğdır-Van taraflarında olucam gitmeden önce bir de memleketimde Antalya’da kar görürsem tadından yenmez valla Smile

İnşallah diyelim.

Görme ihtimalin görmeme ihtimalinden fazla.

(12-19-2023, 10:59 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Takip edin yakında Aynen bunu söylemeye başlayacak herkes.

Antalya'ya hatta Kıbrıs'a Bile KAR geliyor diye..

Abi çok büyük beklentiye giriyoruz bak haberin olsun  Smile)
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, Erol Bıldırcın, Mturi, Snowevren

Gün geldi temmuz ayının ortasında Ağrı dağının zirvesinde 5137 metrede kar yağışına tanık oldum. Antalya’da zaten evim Konyaaltı taraflarında Beydağlarının eteklerinde 15-20 km yukarıya çıkmam kar için yeterli oluyor ama işte şu şehir merkezine yağma ihtimali daha başka mutlu ediyor insanı o yüzden merakla bekliyorum
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar, Enginist, Eray, Erol Bıldırcın, Mturi, snowsnow

Selamün Aleyküm..Hayırlı sabahlar..ECMWF güncellemesi 23 - 24 Aralık sistemini istikrarlı bir şekilde yine bu sabah modellerine yansıtmış..Takipteyiz..
resim
JMA'dan Aysonu ve YILBAŞI SİSTEMİ'ne start veriliyor..Hey maşaALLAH, Derya Kuzusu bunlar, modellere bak bak için açılsın, yinede açılmıyorsa içiniz kararmıştır muhtemelen.. eye  Smile   thumbsup 
resim

resim

resim
Ayın 23 ünü pek kaale alan yok ama şapkadan tavşan çıkabilir..Cumartesi gecesi ve pazar öğle arasında batı karayelle 850 hpa'da - 4 bile İstanbul'a bir SÜRPRİZ yaşayabilecek..UKMO bu tezlerimi destekler çıktı veriyor..ECMWF diyagramıda o günlere en sıcak senaryoyu veriyorsada yinede KAR ihtimalini gözardı etmeyin derim..Bugünkü modeller genelde sıcak senaryolar veriyorsada Cumaya kadar bu senaryolar değişecek..Bekleyin, göreceksiniz.. thumbsup 
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-20-2023, 01:55 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Sistem artık 180 saat içine giriyor bugün ve yarınki güncellemelerde doğulamasa güzel sistem yaşayacağız yalnız biraz daha batılarsa tadından yenmez
resimresim

Yarın yurda dönüyorum sistemi hazırlayınSmile

Bu arada; hep havada kalıyor bir türlü buluşamadık.

Bir kışa merhaba buluşması hiç fena olmaz diye düşünüyorum.

Mümkünse Anadolu yakasında Smile
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

mgm ısrarla ılıkçı zihniyete devam ediyor. baya sövdüm mgm ye moral bozma genel müdürlüğü gibi maşallah

(12-20-2023, 02:48 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarın yurda dönüyorum sistemi hazırlayınSmile

Bu arada; hep havada kalıyor bir türlü buluşamadık.

Bir kışa merhaba buluşması hiç fena olmaz diye düşünüyorum.

Mümkünse Anadolu yakasında Smile

Ahh be Engin KARdeşim, sen uzun zamanlardır buluşma gerçekleştirmek için aracı olmaya çalışıyorsunuz fakat ne hikmetse kimseden çıt çıkmıyor ve genelde hep havada kalıyor..Bu konuyu büyük bir ciddiyetle anlatmak gerekiyor sanırım..Şahsım adına bu konuda size destek verdiğimi bilmeni isterim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Enginist

Erdogan bey, @AZOR acaba bu sistem istanbulun yukseklerini nasil etkiler? Bogaz hatti civarini? Bir umudumuz olsun mu?

Konuyu Okuyanlar:
adakar, 36 Ziyaretçi