| |
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Mturi, REALSHADOW, Snowevren, snowpiercer, snowserkan, Snowtime
Hava açtı sonra sabahleyin zaten yağış soğukla çakışmadı sonuçta yağdı mı yağdı.
Şimdi ben ve benim gibi az bilen kişiler için durumun altı çizilmesi gereken tarih için siz ustalardan tahmini de olsa şu gün başlaması muhtemel.... şu gün karlar altında kalacağız ve beklentimiz ortalama bir karış 30 santim veya 1 metre tarzında bir bilgi rica etsem ayıp etmiş olur muyum
(12-19-2023, 10:42 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi ben ve benim gibi az bilen kişiler için durumun altı çizilmesi gereken tarih için siz ustalardan tahmini de olsa şu gün başlaması muhtemel.... şu gün karlar altında kalacağız ve beklentimiz ortalama bir karış 30 santim veya 1 metre tarzında bir bilgi rica etsem ayıp etmiş olur muyum Ümit Bey iyi geceler. 30 Aralık ile 4 Ocak arasında bir yerlerde gizli. En kuvvetli olasılık ise Başlama tarihi 1 Ocak veya 2 Ocak. Vade yaklaştıkça bir kaç gün sonra nokta tarih vereceğiz zaten. Ne kadar yağacak derseniz? Antalya'ya bile yağma ihtimali var. Şartlar uygun olursa İstanbul!a 50 cm zor değil. 50 cm aşağısı zaten efsane hiç değil.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Çilingozlu, Ekrem14,
Sıcaklık 2 gündür eksilerde don var araba camı takır takır buz oluyor sabahları
Düzce 100 cm
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Antalyaspor1966, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Ekrem14, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Mturi, OZCAN, REALSHADOW, Serham79, snow41, snowpiercer,
Takip edin yakında Aynen bunu söylemeye başlayacak herkes.
Antalya'ya hatta Kıbrıs'a Bile KAR geliyor diye..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Antalyaspor1966, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Ekrem14,
7-15 Ocak arası Kars-Iğdır-Van taraflarında olucam gitmeden önce bir de memleketimde Antalya’da kar görürsem tadından yenmez valla
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| adakar, 36 Ziyaretçi |

.. Sen var ya sen..