| |
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Ekrem14,
ilk sistemimizi sonunda alıcaz galiba şehir merkezlerinde. Gerek dün akşam olsun gerek bu akşamki modeller artık Serkan abinin de belirttiği gibi yeni yılın ilk günlerinde kar umutları artmaya devam ediyor .
Aşağıdaki görselde mor ve turkuaz çizgilerin 20 rakamının altına düşüş gösterdiği her hareket Ülkemiz için potansiyel sistem işaretidir.
Diğer veriler ile karşılaştırılması yapıldığında sistemin varlığı ve gücündeki bilinmezler azalıyor. Sıkıntı yok. Freni patlamış şekilde geliyor.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Eray, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Mturi, Özgür, Poyrazkarayel, Snow Gökhan, Snowevren, snowpiercer,
22 sinde de geliyordu üstat niye gelmedi merak ettim 25 aralığı haftalar öncesinden söyledim o bir şekilde geliyor tekrar gözüktü modellerde ama ao nao da ocak 7 8 diyor yılbaşından sonra bu da kadraja girdi inşallah.
(12-19-2023, 09:33 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 22 sinde de geliyordu üstat niye gelmedi merak ettim 25 aralığı haftalar öncesinden söyledim o bir şekilde geliyor tekrar gözüktü modellerde ama ao nao da ocak 7 8 diyor yılbaşından sonra bu da kadraja girdi inşallah. 18-20 arasında da Düzce de kar %90 diyordun. Ne oldu yağdı mı kar merak ettim. Ben efsanenin peşindeyim. Kıytırık sistemlere tahmin yapamıyorum olmuyor. Efsane yolda Batı Karadeniz ve İstanbul da dahil olmak üzere karlar altında kalacağız. Antalya ya bile kar yağacak.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alp 1903, Antalyaspor1966, Burak1980, Çilingozlu, Dervis, Ekrem14,
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Mturi, Snowevren, snowserkan,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, kral, 41 Ziyaretçi |