| |
Ben de kendime bir sibirya olmasada Doğu ekspresi bileti kestim bakalım bizim bahtımıza 7-15 ocak arası Kars Iğdır Van’da ne cıkıcak
inşallah kuru ayaz -20 yiyip gelmem
Beğenenler:
• akyekrem, Burak1980, Çilingozlu, Eray, Erol Bıldırcın, Mturi, Nuray, REALSHADOW, Snowsedat, Snowtime
10 Aralıkta 25 Aralık göz kırpıyor demiştik şimdi ecmwf ve gfs de bu sistemi onaylamak üzere inşallah.
Beğenenler:
• Çilingozlu, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Mturi, Nuray, REALSHADOW, Snow Gökhan, yarim
(12-15-2023, 03:24 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En sonda yazacağımı ilk başta yazayım. Serkan Abi bu 2004 yılına ait fotoğrafları görünce içim cız etti.O kadar net hatırlıyorum ki...O zamanlar üni. bitmiş sonrasında askerlik derken İstanbul a geri dönüp,yukarı dudullu imes in oralarda işe başlamıştım.1 hafta sonra muhteşem kar fırtınası olmuştu.Bir şekilde inat edip öğlene doğru diğer çalışan arkadaşlarla şirkete varmıştık.Tabiki şirket bomboş doğru düzgün kimse gelememiş iş güç yok.Kahveleri çayları alıp terasta etrafı izlerken keyif yapmıştık.(Emin Abi kar yağarken kahve çay keyfi kulakların çınlasın Vay be 20 sene geçmiş..Bu da böyle bir anımdır.Allah tekrarını nasip etsin.
Kar Mutluluktur
İki gün önceye kadar kötü olan modeller şimdi tekrar düzelmeye başladı. Snowserkan aylar önce söyledi zaten ben modellere değil atmosferin üst hareketlerine bakarak tahmin yaparım diye. İşte fark bu snowserkan diye yazılır TEK USTA diye okunur
Modeller bu akşam bakmışsın tekrar bozmuş sabah düzelmiş vs vs modellere bakarak tahmin yapanlar her zaman kıvırmak zorunda kalanlardır. NOKTA.
Şu alıntılarla sayfayı doldurmayın yahu mesajları okuyana kadar anam ağlıyor. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 42 Ziyaretçi |

inşallah kuru ayaz -20 yiyip gelmem 

) YILBAŞINA YENİYILA KAR LA GİRMEYE HAZIRMIYIZ?

Vay be 20 sene geçmiş..Bu da böyle bir anımdır.Allah tekrarını nasip etsin.