Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

CFS YİNE GÜNCELLEDİ...SIKI DURUN AYIN 18, 19 undan itibaren SİBİRYA EKSPRESİ ÜLKEMİZDE OCAK İLK HAFTAYA KADAR YATIYA GELİYOR..Lütfen misafirimize ikramda kusur etmeyiniz..BU KIŞ SEZONU UNUTULMAYACAKLAR ARASINA GİRMEYE ADAY.. eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

YILBAŞI SÜRPRİZİ BENDEN KARSEVERLERE HEDİYE OLSUN..BUGÜNDEN İLK YILBAŞI KAR TAHMİNİ İSTANBUL'A HAYIRLI OLSUN..YILBAŞI GECESİ KAR BİZLER İÇİN ÇOK ÖZELDİR.. eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

(Son Düzenleme: 12-09-2023, 03:23 AM, Düzenleyen: AZOR.)

15 Aralık sistemi cepte 2, sitem yükleniyor.......
resim

Bu sene jma takip edelim bizden yana çıktı  Smile resim

Icon yağış konusunda 1-2 senedir çok başarılı. Sistemlerimiz hakkında nasıl modeller sunuyor merak ediyorum.
  Beğenenler:
  • AZOR, Enginist, Erol Bıldırcın, Mturi, Snowsedat, Trakia

ECMWF Ayın 15 ınden sonra KIŞ ŞARTLARI oluşacak tezini sabah modellerine yansıtıyor..Ayortasından, aysonuna kadar SOĞUKLAR yatıya geliyor..SİBİRYA EKSPRESİ ülkemize aysonuna kadar ilave seferler düzenleyeceğini duyuruyor..Hadi hayırlısı.. eye  Smile  thumbsup 
resim

resim

resim

resim

resim
15 18 Aralık sistemi önce cephe yağış lar ı arkasından DEK YAĞIŞLARI ecmfs haritası 1 inci sistem cepte sayılır diğer
Sibirya yı bekliyoruz Serkan kardeşimin bahsettiği benim doğum günüm olan 23 aralık sistemi ni

20 Aralık civarında yüksek basıncın yeri mükemmel soğuklar doğal olarak bizde
resim

Sibirya Ekspresi Kocaeli Kartepeden geciyor

https://kocaeliyiseyret.com/Kamera/Index...pe-zirve/9

Serkanbey merhaba ben normalde yalovada yasiyordum simdi işim geregi edirnedeyim ama forumu sıklıkla takip ediyorum 2019 mart ayından beri uyeyim cok yorum yapmiyorum ama dun yorum yaptigimda onaylanmadan paylasilmadı bu beni uzdu yapabiliyorsaniz onaylanma surecini kaldirabilirmisiniz

Her zamanki gibi bugün yine kar hastalığıma yenildik yine görmeye çıktım 1100 metreye kadar çıktım. Kar 850- 900 metrede örtü yapmış.
resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, sirgalton, 46 Ziyaretçi