Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

7 8 gün öncesinden gözüken sistem istiyorum dedim kabıl olacak galiba serkan abide onayı verdi artık nöbet kısmı kalmıştır sadece.Emin abi işin çıkmasın bu aralar lütfen sistemi takip edelim model resmi atan az insan var
  Beğenenler:
  • AZOR, KardanadamEmin

Sistem var ama oturmadı oturmuyor tabiki bir kaç gün daha bekliyeceğiz az kaldı 
resim

(12-16-2018, 01:31 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-16-2018, 01:18 AM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey 87,29 56 gibi bir kış hayal olurmu

O yıllar extrem şartları içinde barındırıyordu.

Bu yıl için beklentimiz soğuk ve bol yağış.
Atmosferde uygun konumlama önemli.

O türlü kışları yaşamak zor ama hayal değil.
Bu sene bir şeyler olacak. Smile

Bekliyoruz..

Serkan bey sizi net tarihler vermekten alıkoyan birşeyler var kar sevdalısı olarak uzun süreli tahminlerinizi bekliyorum . özür dilerim lütfen beni trol olarak olarak degendirmeyin..sizi çok seviyorum..
  Beğenenler:
  • snowserkan

(12-16-2018, 02:46 AM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey sizi net tarihler vermekten alıkoyan birşeyler var kar sevdalısı olarak uzun süreli tahminlerinizi bekliyorum . özür dilerim lütfen beni trol olarak olarak degendirmeyin..sizi çok seviyorum..

Estağfurullah özür gerektirecek bir durum yok.

Aralık ayının 23-24 ünden sonra bir çok şeyin değiştiğini göreceğiz hep beraber..

Stratosferdeki ısınmadan dem vuruyoruz genelde, tek kıstas bu değil elbette başka önemli verilerde var.
Stratosferde meydana gelen bu ısınma ve yer değiştirmenin daha alt seviyelere yansıması ortalama 5-15 gün arasında gerçekleşiyor.

Ayın son haftası ile beraber kuzeyden güneye soğukların aktığını göreceğiz 

Ocak ayında bizi nelerin beklediğini çok iyi biliyorum. 

Bu bildiklerimi sırayla paylaşacağım sizlerle merak etmeyin. thumbsup

Bende sizleri seviyorum.

Ocak için tüyo istesek yorumunuza binaen

Evet arkadaşlar elbetteki bugüne kadar sabır ve metanetle bu hepimizin dört değil sekiz gözle beklediğimiz, hayal dünyamızın beyazatlı prensi ( KAR...Yanlış anlaşılmasın, genç kızların beklediği prens değil.. Spiteful ) artık yavaş yavaş ülkemizin kadrajına ayın 19 undan itibaren bölge bölge yaklaşacak. Aralık 19 u ile, Ocak ilk onbeş gününü içine alan soğuk karakterli, zaman zaman etkisini arttırarak yoğun fırtına KAR yağışı ve TİPİ olaylarını içinde barındıran sistemler silsilesini karşılamaya hazırmıyız? Geçen yıllardan çok farklı bir KIŞ sezonu geçirmeye hazırmıyız? Uzun bir süredir hasretini çektiğimiz ama birtürlü KAR örtüsü olmadığından çekemediğimiz fotoğrafları ilerleyen zamanlarda bolbol çekmeye hazırmıyız? Yılbaşı gecesini beyaz gelinlikli İstanbul'da sabahlara dek eğlenerek, kameraları görüntü kaydetmekten bozmaya hazırmıyız? Kıyıya, köşeye, atkı, bere, kömür, havuç, süpürge, fötr şapka vb, kabanları, kızakları, kızakları olmayanlar, naylondan leğenlerle yaklaşan SİBİRYA EKSPRESİ' ni istasyonumuzda karşılamaya hazırmıyız?  Sizi bilmem ama bu KIŞ bendeniz KARDANADAM sizlerin arasında yeniden, erimeden dimdik, tüm güzellikleri ve eğlenceleri yaşamaya HAZIRIM....KardanadamEmin.... thumbsup
resim

resim

famous poems about identity

resim

resim

Emin Bey inşallah gelir SİBİRYA EKSPRESİNİ büyük umutlarla bekliyoruz gelsin artık bitsin bu özlem malum demiryollarımızda yenilendi yolu açık bekliyoruz SİBİRYANIN soğuklarını doldursun gelsin paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum sadece sizin değil tüm karsever tahminci arkadaşlarınkini takipteyim artık SİBİRYA EKSPRESİ kesin kalktı rotası İSTANBUL sözlerinizi KAR bu kez kesin geliyor kaçarı yok gibi paylaşımlarınızı büyük umutlarla bekliyorum Model paylaşımı yapan tüm herkese sonsuz teşekkürler herkesin emeklerine sağlık ve teşekkürler 87 kışını birebir yasayan biriyim sonrasında 2004 kışı şimdide inşallah 2018 - 2019 kışı böyle hafızalarımıza geçen bir kış olması dileklerimle
Ayrıca Serkan bey sayesinde bu siteyi bulup tekrar sizlerle olduğum için çok mutluyum gerçekten diğer yer gibi seviyesiz değil boş konuşmalar yok huzurlu güzel ve seviyeli bir yer

(12-16-2018, 11:20 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey inşallah gelir SİBİRYA EKSPRESİNİ büyük umutlarla bekliyoruz gelsin artık bitsin bu özlem malum demiryollarımızda yenilendi yolu açık bekliyoruz SİBİRYANIN soğuklarını doldursun gelsin paylaşımlarınızı sürekli takip ediyorum sadece sizin değil tüm karsever tahminci arkadaşlarınkini takipteyim artık SİBİRYA EKSPRESİ kesin kalktı rotası İSTANBUL sözlerinizi KAR bu kez kesin geliyor kaçarı yok gibi paylaşımlarınızı büyük umutlarla bekliyorum Model paylaşımı yapan tüm herkese sonsuz teşekkürler herkesin emeklerine sağlık ve teşekkürler 87 kışını birebir yasayan biriyim sonrasında 2004 kışı şimdide inşallah 2018 - 2019 kışı böyle hafızalarımıza geçen bir kış olması dileklerimle
Ayrıca Serkan bey sayesinde bu siteyi bulup tekrar sizlerle olduğum için çok mutluyum gerçekten diğer yer gibi seviyesiz değil boş konuşmalar yok huzurlu güzel ve seviyeli bir yer

snow41, sabrın sonu selamettir, burası abuksubuk, itişme, kakışma, sataşma, düello ringi değil, sadece gerçek KARSEVERLER' in buluşma ve kaynaşma noktasıdır. Burada sadece ve sadece KAR muhabbeti, tahmini, sevdası paylaşılan nadide ve elit bir forumdur, bir eşide yoktur. Anlıyacağınız doğru adrestesiniz. thumbsup

(Son Düzenleme: 12-16-2018, 02:14 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Öğle diyagramlarını bekliyorum sabırsızca umARSIZCA. Öğle güncellemesi çöp heç beğenmedim hööö
  Beğenenler:
  • Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
47 Ziyaretçi