Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Açtık ağzımızı bekliyoruz sıcaklık düşse iyi olacaktır

(Son Düzenleme: 02-05-2023, 10:12 AM, Düzenleyen: REALSHADOW.)

İstikrar abidesi ECMWF'nin son güncellemesinden yine GOL SHOW lar geldi..Bugünden itibaren ayın 11-12 sine kadar KAR veriyor.. thumbsup Atmosfer kaotikdir, buyüzden İstanbul'un tüm semtlerine KAR yağışı 4 - 5 saat rötarlı olarak gelecek, bugün KAR göreceğiz rahat olun.. thumbsup Karadeniz üzerinden sea effect olayida bekliyoruz..
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim[/url]

Su an istanbulun avrupa yakasinda bogaz hattinda kuvvetli yagis gorunuyor bu yagis kar olarakmi
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin, SnowPoyraz

Şu anda Küçükçekmece 'de yağmur etkili oluyor. Kar yağışı yok.
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, SinemSahin

(Son Düzenleme: 02-05-2023, 10:28 AM, Düzenleyen: Dervis.)

Yağışın cinsi yavaş yavaş değişebilir.Dew point aşağı doğru düşüyor.Anlık dewpoint takibini buradan yapabilirsiniz...

https://www.wunderground.com/dashboard/p...wx_pwsdash

resim

Çamlıcada kar başlamış...

http://www.canlikamera.net/buyuk-camlica-canli-izle/

Emin Bey ben de sizin gibi Küçükyalı'da aynı şekildeyim.

Perdeleri açtım, kahvemi, kitabımı aldım pencerenin önüne yerleştim bekliyorum.

Şu an yağış yok ama batı tarafı iyice kapandı ve bulutlar buraya doğru geliyor..

UmutluyumWink

(02-05-2023, 10:26 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey ben de sizin gibi Küçükyalı'da aynı şekildeyim.

Perdeleri açtım, kahvemi, kitabımı aldım pencerenin önüne yerleştim bekliyorum.

Şu an yağış yok ama batı tarafı iyice kapandı ve bulutlar buraya doğru geliyor..

UmutluyumWink

Engin bey çok az daha sabredeceğiz, sonrasında tası, tencereyi al, başla çalmaya..Keyifler 10 numara olacak..Bende MAL tepe'zedeyim.. Big Grin  Smile

Şu berekete bakın maşallah...Ukraynadan-İstanbula köprü olmuş.

resim

Bende bir MAL tepe'li KARZEDE  olarak elimde tencere, tava ve başimda Huni ile pencere kenarına tası, tarağı, çayı, çorbayı, çerezleri yerleştirerek nöbet yerimi aldım, binbir nazla yaklaşan sevgiliyle vuslatı beklemeye dévam ediyorum..Gel artık bea..Bu kadar naz Kadı kızında yok beaaa..İnlettin milleti beaaa...( bu serzenişler az bile.. Big Grin ) Gel laayyyynnnn, gel pisi pisi.. eye  Smile  Smile

Konuyu Okuyanlar:
22 Ziyaretçi