| |
Herkese hayırlı pazarlar, Bulunduğum ilçe için çok harika bir sistemdi diyebilirim şuan dâhil hâlâ daha güzel KAR yağışlarını almaya devam ediyoruz Rabbime şükürler olsun bu kıtlık başlangıcı olarak adlandırılan 2022 de topraklarımıza can suyu olacak KAR yağışlarını Tüm Ülkemize fazlasıyla nasip etti bunun meyvelerini hem tarım da hemde barajların doluluk seviyesinin artmasiyla alacağız hepinize güzel bir Pazar günü tatili diliyorum ben bu muhteşem manzarada 2 saat yürüyüşümü yaptım sizlere bir kaç Fotoğraf paylaşıyorum umarım herkes bu sistemden mutlu olmuştur darısı diğer sistemlerin başına kalın sağlıcakla.
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, DeMo, EJDER, Ekrem14, Eray, Ftherdem, hacimurat, KardanadamEmin, Kartutgun, Leventcetin, Müdür, Nil.Trabzon, Serkofb, snowpiercer, Snowsedat, yarim
Ataşehir’de güneş sonrası hava karardı feci bir tipi var şu an …Güneşin yumuşattığı belediyenin temizlediği yollar yeniden kapandı .
https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze
![]() Bugun icin yogun kar vermis mgm bu dogrumu SIMDI DUZELTTI BOYLE AMAZDI ÇÜNKÜ ?
Beğenenler:
• adakar, Ali_Nalbant, Captmehmet, Çilingozlu, DeMo, Ekrem14, Eray, Hasan_iSTANBUL,
Valla emin abi Pendik te bu sistem beni kesmedi giderken bi göz daha kırpsa akşama kadar bi yağış daha görsek
@KardanadamEmin bey 17 - 27 Mart dediginiz sanirim bayagi ek sefer konmus
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 39 Ziyaretçi |