Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

çamlıcada sulu kar var sanki serkan hocam doğruluk payı varmıdır?

(02-11-2018, 11:19 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çamlıcada sulu kar var sanki serkan hocam doğruluk payı varmıdır?

Vardır. Doğrudur. Smile

Ataşehir 2.7 derece..seyirlik bir süpriz olur mu?

(Son Düzenleme: 02-11-2018, 11:47 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(02-11-2018, 11:31 PM)Karistanbul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ataşehir 2.7 derece..seyirlik bir süpriz olur mu?

Skew-t eğrisi bunu mümkün görmemiş.

Dewpoint yani çiğlenme sıcaklığını 2 derece civarında tahmin ediyor.

resim

Enkadaki ölçüme göre; Şu anda çiğlenme sıcaklığı 1.8 derece
1 derecenin altına düştüğüde K.K.Y başlar.

resim

İsterseniz alttaki linkten takip edebilirsiniz.

http://w.enka.com/weather/indextr.html

Ve ilk kar taneleri B. Çamlıca kameralarında
http://m.istanbuluseyret.com/Home/TuristikKameralar

(Son Düzenleme: 02-12-2018, 12:28 AM, Düzenleyen: Babazilla.)

Herkeze merhaba arkaşlar bu saygın ortamda nice karlı günlere serkan bey wow dan ayrılınca oraların pek tadı kalmadı sonunda güzel bir ortamdayız devamını temenni ederim.

Serkan bey ayağımın tozuyla size bir soru sorayım dew point 1.6 ya kadar düştü dahada düşme ihtimali varmı yani en azında seyirlik bir yağış görebilirmiyiz? Konum: Bağcılar Rakım:120 metre

İnşallah bu resim İstanbul da bu sene gördüğümüz son kar yağışı olmaz. Huh Soğuk memleketlere yerleşmeyi düşüneceğim yoksa.  Big Grin
resim
SUDAN ADAM

ÇOK İYİ ÇIKTI MUTLU SON DURMAK YOK TAKİPE DEVAM...

Gfs ye inanmak istiyorum ama inanamıyorum bu sene çok yamuk yaptı. 15gün sonrasında bakıyoruz fazla sevinmemek lazım çok üzüldük bu sene.

Şimdi biz tahmin ve meteoroji çıktılarından anlamiyoruz. Netice itibari ilede burada serkan beye soru sorarak ogrenmeye çalışıyoruz. Doğal olarakta bazi haber siteleri ve uzmanların yazılarını okuyarak serkan beye danışıyoruz. Eğer bu yanlış ise neden üye yada yorum yazalım ki. Sadece twitter gibi takip edelim. O zaman nasıl forum oluyor sitemiz. Sitemiz diyorum çünkü bizler serkan beyi bizden biri kendimiz olarak görüyorum. O sebepten uyarı şekli ve sadece bilgi almak için soru sorup uslubumuzu dahi bozmayarak burada keyif alirken kar yağışı nickli arkadaşın hem uyari biçimini hem kısıtlama seklini hiç doğru bulmuyorum. Bu yazıyı yalnızca anlamamız ve anlasilabilmek icin yaziyorum. Saygı ve sevgilerimle.. Gününüz hayırlı kalbiniz temiz zihniniz açık olsun inşallah...

Konuyu Okuyanlar:
10 Ziyaretçi