| |
ben şunu anladım biz Antalya'lılar İstanbul'a göre çok daha şanslıyız neden diye sorarsanız şuan şehir merkezine 45 dakika 1 saat uzaklıktaki Saklıkent'e geceden beri 50 cm kar yağdı ve yoğun kar devam ediyor nereye kadar devam edicek biz de meraktayız
(12-06-2018, 03:18 PM)Antalyaspor1966 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben şunu anladım biz Antalya'lılar İstanbul'a göre çok daha şanslıyız neden diye sorarsanız şuan şehir merkezine 45 dakika 1 saat uzaklıktaki Saklıkent'e geceden beri 50 cm kar yağdı ve yoğun kar devam ediyor nereye kadar devam edicek biz de meraktayız bi yandan da haklısın yani arkadaşım : biz şuan sana göre şansızız ama deniz seviyesinden yerde kar görme olasılık olarak kazanıyoruz
Antalyaspor 1966 nın gönderdiği fotoğraftan sonra aklıma geldi.En güzel kar yağışı ikindi vakti havanın kararmasına 1-2 saat kalmışken yağan kardır.Öğlen biraz güneş açar eskilerin deyimiyle hava kar topluyor denir.Ardından hava kapamaya başlar gri bulutlar gelir.Kar yağmaya başlar yerdeki boşluklar dolar arabaların üstü vs...Etrafta tertemiz mis gibi kar kokusu olur.Sanki tüm kötülüklerin üstü kapanır ve masalsı bir dünya oluşur.Aaah ah çok özledik
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Fevzi, jacobsss, oguzsoydan, seyitdevrim, sinan kamcı, snowlover1907, snowserkan, Xooner
(12-06-2018, 02:39 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olur da sürpriz bir kar yağışı gerçekleşirse bundan sahil kesimler de nasiplenebilir mi?Sıcaklık sabah saatlerinde kar değerlerine çok yakın olacak. Yağış olursa kar serpintisi şeklinde geçişler olabilir ki yağış olacak gibi durmuyor. Sürpriz mi? O her zaman var elbette. (12-06-2018, 03:17 PM)Nuh1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan bey artık sızden. Helıyo kara gömülecegız okullar tatıl olacak gıbı acıklamaları beklıyoruz gelsın artık o gunler Az kaldı Nuh bey kardeşim. Şu anda taşı sıkıp suyunu çıkarmaya çalıştığımız bir dönemdeyiz. Ay sonuna doğru 20'si ve sonrası inşaallah bu dedikleriniz olacak.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
Hava soğudu karadenizden bulutlar akmaya başladı İstanbul'un yüksek kesimleri için çanlar çalıyor
bu modeller çok moralimi bozuyor . dibimize kadar geliyor mavi -12 ler sonra kayıyor. kaçıncıya aynı şey oluyor . özledikkkk
Eveeett soğuklar yağışlar peşimizi bırakmıyor gfs öyle diyordu bakalım ecmf nasıl çıkacak bekliyoruz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Ftherdem, pcz2013, тaяaηтυℓa, 72 Ziyaretçi |