Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Herkesin aklındaki soru nereye ne kadar yağar bunun için ''benim beklentime'' göre bir harita aşağda hazırladım.

Cuma okullar tatil edilmeli özellikle doğu marmarada.

Vortex sıcak çekirdek merkezli bir oluşum, bu yüzden nereye vuracağını hatta oluşup oluşamayacağını şimdiden söylemek zor ama geçen defa ecmwf bilmişti yine ecmwfye bakılabilir.

resim

anadolu yakasi icin 10 15 cm beklentilerin altinda sanki bu gunlerdir konusulan baba sistem icin az degilmidir hocam

(Son Düzenleme: 03-08-2022, 01:38 PM, Düzenleyen: snowözgür.)

Geliyorrr gelmekte olann sayfadaki sevinç sinerjisini arttıralım biraz arkadaşlar Tongue kar mutluluktur,heycandır,çocukluğumuzu bize geri getirir  

Dileğim şuki öyle bir kar yağsınki tüm kar severler nasiplensin kendilerini dışarı atıp çılgınlar gibi eğlensin,ülkemize sağlık getirsin virüslerden,savaştan bir an önce kurtulalım banana banana 

Biraz tebessüm abilerim,kardeşlerim gülelim-eğlenelim biraz morallll hadi arkadaşlar 
parti zamani

Sağ baştan say 1 Smile Smile Smile
Ski

Üstadlar yarın beykoz-gebze arası işim haberleri okudukça korkmaya başladım. gidip gitmeme konusunda kararsızım ne yapayım ne dersiniz?

üstadlarin yorumuna ihtiyacim var havalimanindaki arkadaş sistemin biraz daha zayifladigini söylüyorlar böyle bir durum varmidir? ( olumsuz konuşmak için sormuyorum böyle bir görüntü varmidir ) ben baktigim kadariyla zayiflama göremiyorum

resim 2015 Deniz etkisi kar yagışlari istanbul küçükçekmece pert etti ? Yeni gelen sistem daha etkili düşünün artik ??

(Son Düzenleme: 03-08-2022, 01:56 PM, Düzenleyen: Kutup Rüzgârı.)

Sistemin doğuladığı söylemlerine aldırış etmeyin Avrupa yakası güzel DEK yağışları alacak

Rüzgâr hızı buharlaşma ve nem oranları DEK için uygun görünüyor
  Beğenenler:
  • adakar, EJDER, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(03-08-2022, 01:40 PM)Cengizhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlar yarın beykoz-gebze arası işim haberleri okudukça korkmaya başladım. gidip gitmeme konusunda kararsızım ne yapayım ne dersiniz?

Yarın için sıkıntı yok yağış var ama büyük bölümü yağmur
  Beğenenler:
  • adakar, Cengizhan

Ocak sistemi için anadolu yakasını şanslı görmüştük Avrupa yakasına yağdı ,şimdi bazı modeller bu sistem için Avrupa yakasımı şanslı görüyor ben ortada diyorumresim

resim

Konuyu Okuyanlar:
36 Ziyaretçi