| |
İstanbul 4.4 - Çatalca 2.4 Kırklareli 2.2 - Kırklareli Demirköy 0.2 derece
Buralara an itibariyle Kar yağıyordur. Hem yağış, hemde sıcaklık uygun (Tabi İstanbul hariç )
Arkadaşlar sonkez söylüyorum kişisel tahminlerinizi, üyelerin kişisel tahminleri kısımına yazın lütfen.
Merhaba; şu an oturduğum yer Bahçeşehir de hava sıcaklığı 2.8 C. Bu sıcaklık tahmin edilen değerlerin altında. Buna sebep olan KB lı (Karayel) rüzgarları mı, yoksa beklenenden daha fazla bir soğuk hava girişi mi? Arabanın camına yoğuşmuş (cıvık kar) taneleri dahi düşüyor...
Üyelerin kişisel tahminleri derken herkesin twitter hesabı gibi sayfası mı olacak yani? O zaman bu başlığa sadece serkan bey mi yazacak anlayamadım ?
(02-11-2018, 10:21 PM)Gurkan319 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba; şu an oturduğum yer Bahçeşehir de hava sıcaklığı 2.8 C. Bu sıcaklık tahmin edilen değerlerin altında. Buna sebep olan KB lı (Karayel) rüzgarları mı, yoksa beklenenden daha fazla bir soğuk hava girişi mi? Arabanın camına yoğuşmuş (cıvık kar) taneleri dahi düşüyor...
(02-11-2018, 10:31 PM)snowman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üyelerin kişisel tahminleri derken herkesin twitter hesabı gibi sayfası mı olacak yani? O zaman bu başlığa sadece serkan bey mi yazacak anlayamadım ? Merhaba, Tabiki sizler yazacaksınız. Anlık bilgilendirmeler,güncel verileri, sorularınızı,veya cevaplarınızı yazacaksınız. Şahsınıza ait tahminlerinizi dilediğiniz gibi yazmanız ve arada kaybolmaması için öyle düşünüldü. İşlevselliği yitireceksek bu düşüncemizden vazgeçeriz.
(02-11-2018, 10:31 PM)snowman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üyelerin kişisel tahminleri derken herkesin twitter hesabı gibi sayfası mı olacak yani? O zaman bu başlığa sadece serkan bey mi yazacak anlayamadım ? Merhaba o bölüme girip istediğiniz gibi kendi tahmininizde bulunabilirsiniz, burada sadece Serkan beyin tahmin yapmasının sebebi burada Serkan bey yazınca herkes yazıyor yorum kalabalığı oluyor, burada Serkan bey tahmin yaptıktan sonra soru sorabileceğimiz bir bölüm gibi düşünün ki herşey karışmadan düzenli bir şekilde ilerlesin. Saygılar... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 24 Ziyaretçi |