Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Pazartesi gününe kadar modeller basınç dizilimlerine karar verecektir ama bugünkü sinoptik nerdeyse mükemmel
Ayrrııııllda gelll gfss
resim
resimresim

(03-03-2022, 12:45 AM)Kızakadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan ne diyor önümüzdeki sistem için

Sistem'e ithafen... Rolleyes   keman

https://www.youtube.com/watch?v=gmBsiD1u_zI

(03-03-2022, 02:00 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-03-2022, 12:45 AM)Kızakadam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @snowserkan ne diyor önümüzdeki sistem için

Sistem'e ithafen... Rolleyes   keman

https://www.youtube.com/watch?v=gmBsiD1u_zI
Gelecek mı? Beklemedeyiz  Tongue
  Beğenenler:
  • AZOR, Erol Bıldırcın

(Son Düzenleme: 03-03-2022, 02:20 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Kuvvetli ihtimal gelecek..
Çukurlaşmanın denk geldiği tarihlere dikkat..

resim

(03-03-2022, 02:19 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuvvetli ihtimal gelecek..
Çukurlaşmanın denk geldiği tarihlere dikkat..

resim
Hoşgeldin Serkan KARdeşim, şükür kavuşturana..Umarım sağlığın yerine gelmiştir..Gelmediysede gelecekdir ALLAH'ın izniyle...Beklediğim  Mart 7-15 arasi sistem için bayağı yalniz kalmıştım,herkesler umudunu kesmiş, kimisi KIŞ ı kapatmıştı bile,  tek tabanca kalmıştım..Anlaşılan yalnız değilim..  thumbsup

Gfs toplam karresim

Bana bunlarla gelsinler..Bu diyagrama şapka çıkarılmazmı? Daha iyiside gelecek..Sadece az daha sabır.. thumbsup 
resim

Rakım 400 trabzon yomra Kar yağarmo bı gece reisler

(03-03-2022, 03:19 PM)Abdullah61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rakım 400 trabzon yomra Kar yağarmo bı gece reisler

Yağar diyor pazar gününe kadarki birikim
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Mustafa Torun 0834

Bu zamana kadar kar konusunda bonkör olan ECMWF 10 gün içinde İstanbul'a kar vermezken cimri olan GFS kesenin ağzını epey açmış Smile Smile öyleyse GFS'ciyiz  Smile Smile

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi