| |
Gebze mükemmel yağıyor. Sabahtan beri istanbulu izlemekten psikolojim bozulmuştu. Harika harika...
Arkadaşlar iki sayfa geriye gidin Allah rızası için.
Mesaj yazıyorsunuz sonra; ne yazıldı, neydi, ne denildi diye soruyorsunuz. Hangi dilde anlatmak lazım?
Bu sistem haftalardır modellerde idi vorteks ise son 1v2 günde rotası netleşti. 16 ocakta face'de yazmıştım ve o gün sistemi kafamda tam olarak netleştirmiştim arkadaşlara da duyurdum 22 23 ünden itibaren aşırı soğuk karlı havaların geleceğini ifade ettim. Diğer arkadaşlar da söylediler. Benjamin shurmeli ise 5 10 cm dedi ben de güldüm bu da meteoroloji uzmanıysa dedim ben neyim acaba. Metreyi zorlar dedim ve Çatalca Beylikdüzü vb yerlerde 1 metre ve hatta üzeri yerler olduğu ifade edildi. Neyse önümüzde Şubat'ın ilk haftasında ciddi bir sistem doğuyor yakında vizyona girecek inşallah.
anadolu yakasi suan icin durdu herhalde tekrar nezaman yagis alma durumu var
Olayı başka konulara getirmeyin bence, hangi belediye, bilmem ne olduğunu boş verin, İstanbul afet yaşıyor, gerek sosyal medya, gerek bazı kanallar bu işin bu duruma geleceğini günler öncesinden söyledi, biz millet olarak biraz vurdum duymayız bu konularda, diyecek bir şeyim yok malesef, Allah dışarıda, yollarda kalan insanların ve hayvanların yardımcısı olsun,
Bu arada bu da burada dursun KGM' ye ait olan yollar.
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Cemal reşit, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, konuralp, Umutkaraman,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cemal reşit, Eray, Eroglu44, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, konuralp, Snowstorm41, Umutkaraman, Uygar Özerk GÜLAN, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, 89 Ziyaretçi |