Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@snowserkan bey wrf çıktısı anadolu yakasına muthıs kar vermiş ne diyorsunuz?
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 01-25-2022, 01:40 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Icon gece güncellemesi
Özellikle yarın akşam saatlerinde İstanbul'da güzel bir dek resitali olacak
resim

Antalya'da bile kar yağıyormuş. Antalya Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri teyakkuz'da  Smile Smile

resim

Mgm işini yapmıyor, belediye işini yapmıyor,vali işini yapmıyor,tek bir yasaklamayla bu kadar kişi mağdur olmayacaktı tek söyleyecekleri pazartesi ve salı günü kar lastiksiz hiç bir araç trafiğe çıkmıyacak bu kadar basit . Undecided

(01-25-2022, 01:41 AM)Eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Antalya'da bile kar yağıyormuş. Antalya Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri teyakkuz'da  Smile Smile

resim

Bu ibb aldığı yeni Kar küreme aracı olmasın iyi çalıştılar valla bugün herkes evinde huzurla yatıyor. Wink   thumbsup

Her zaman güvendiğim ve dikkatle takip ettiğim 

@snowserkan
@snow41
@KardanadamEmin
@AZOR
@TARANTULA

Herkese şimdiden teşekkürler çok sabırlı bir şekilde bekledim . Burası zati cuma günü akşamından beri  aralıklarla devam. 

Dün  kartepe sapanca yolundan serdivana gittiim. Harika bir görseller yaşadım. 

bugün 2 metre boyunda Kardan adam da yaptım çocuklara. 

Bu sistemi 20 gün önce not almıştım takvime sayenizde 

12 13 ocak 
19 20 ocak 
24 25 ocak

Şimdi 2 ve 9 subat not alayim mi Smile

Gaziosmanpaşa da fırtına çıktı yine müthiş yağıyor.

Bugün bir kere daha ispatlanmış oldu ki başta Serkan Abi ve tahmincilerimizle bu site uzun ve yakın vade tahminlerinde açık ara önde...Gerek twitter gerek diğer forumlardakilerin nasıl anlık olarak fikir değiştirdiklerini şahit olduk.Bizim sitemizde hiç yan çizmek yok neyse o...İyiki bu ailenin parçasıyız.Biz yönetim olarak zaten aramızda bir dakika olsun troll barındırmıyoruz anında uçuruyoruz.Umarım bundan sonra tabiri caizse sızlanan arkadaşlarda bu huylarından vazgeçerler.Çünkü bu forumun en büyük özelliklerinden biri de iyi niyetli ve pozitif olarak sinerji oluşturmak.
Kar Mutluluktur 

Azor,kıymetli dostum;
Bu ülkenin sözde ünlü, medyada boy gösteren meteoroloji uzmanları 2-3 cm kar yağacak derse insanlar bòyle sefil olur...Maalesef yetkililerde gerekli önlemleri almadı.Bu kadar korkak ve ıkınık olunmaz.Kar yağacak demeye korkuyorlar.Bugün işyerim 16:00 da paydos etti.Hıç abartmıyorum arkadaşlarımdan biri 01:15 de evine gidebildi....
Bunu yapmaya kimsenin hakkı yok.Yazık bu insanlara bu kayıtsızlığa gerçekten çok sinirlendim.
Kar Mutluluktur 

(01-25-2022, 01:54 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-25-2022, 01:41 AM)Eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Antalya'da bile kar yağıyormuş. Antalya Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri teyakkuz'da  Smile Smile

resim

Bu ibb aldığı yeni Kar küreme aracı olmasın iyi çalıştılar valla bugün herkes evinde huzurla yatıyor. Wink   thumbsup

Sözkonusu doğa olduğunda belediye başkanı olsam hele ki böyle bir yerin başkanı olsam asla insanları rehavete sürükleyecek kendimden emin cümleler kurmam. O çok güvendiğin kar küreme araçları bile yolda kalabilir öyle bir kar yağar. Yapılması gereken, temkini elden bırakmadan konuşmak, şu cümlem partimi zor durumda bırakır mı, şu kelimem oylarımı düşürür mü çekincesinde olmadan halk'ı gelen yağış hakkında uyarmak, yapılması gerekenleri tek tek anlatmak gerekiyorsa geçici bazı yasaklar koymak ve alınan önlemleri bizzat yerinde kontrol etmek sonrasında da Allah'tan mahçup olmamayı dilemek. Önce eşeğini bağla sonra kaçmaması/kaybolmaması için dua et. Bu adımları izleyip harfiyen de uyulmasını sağladıktan sonra çok büyük problemler yaşanacağını sanmıyorum. Netice'de dünya'da tek metropol İstanbul değil ve büyük afetlerle başarı ile mücadele eden başka dünya şehri belediyeleri var. Onları örnek almak onlardan benchmark yapmak gerekiyor.  Tamamen parti, siyasi görüşten bağımsız söylüyorum Showmen değil halkmen olmak gerekiyor Smile
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, 78 Ziyaretçi