| |
yarin icin kar yagisi olacakmi arkadaslar? google hava durumu yagis vermiyor yarin icin
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÖNEMLİ UYARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar bir çok kişiye Forum Ekibi olarak modaratör notu yazıyoruz fakat görüyoruz ki dikkate alınmıyor, malesef bu dakikadan itibaren profilinde İl ve ilçe belirtmeyen üyelerin mesajları silinecek ve yayınlanmayacaktır bilginiz olsun.
Feriköy Piyalepaşa tünellerine yakın konumdayım henüz kar başlamadı heyecanla bekliyoruz
CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "Kar fırtınası İstanbul'da 17:00’den sonra daha da şiddetlenecek. Karın etkisi çarşamba günü akşam saatlerine kadar devam edecek." dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada; Trakya istikametinden İstanbul'a girişlere izin verilmeyeceğini duyurdu. THY, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın 04.00'a kadar tüm uçuşlarını durdurdu.
Yıkılıyorrrrr Küçükçekmece Rabbim e binlerce şükür herkezin emeğine sağlık tahminci abiler ellerinizden öperim adamsınız iyiki varsınız
Şimdiiiiii Emin abiye atıp tutan,tarantula abimize sallayan,hasan yöneticimize höyküren,ersel bey,azor,storm,snow41 ve nicelerine çemkiren.Daha ve en önemlisi Bizim ustaların ustası,gözünüzün bu hayatta görebileceği havanın ordinaryusu @snowserkan abimize bile laf etme cesareti bulan güruh.Utanın ,utanırken allahım ben ne saf mışım ,bilgi sahibi olmadan fikir sahibi nasıl oldum diye bir sorgulayın.Çok zor böyle değerleri bulmak çok zor.Kıymet bilin geliştirin kendinizi.Hemde bedava hizmet.
Hasan_iSTANBUL yazdı (01-24-2022, 05:33 PM)
Mesajınızın altına imzamı atıyorum KARdeşim teşekkür ederim bunları sizlerden duymak bizi buraya hizmet etmemizi sağlayan temel nedendir, eksik olmayın..
Beğenenler:
• 3uZgibi, Alaska, brkkrrsln, Burak1980, byarslan, Eray, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Kadriyeuygun, Keremburada, Mertkigili, SinemSahin, Snowsedat, Umutkaraman, volkan34tr, Xooner, yarim |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 51 Ziyaretçi |