Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Evet artik saatler kaldi yarin sabah muhtemelen herkes beyaz ortuye uyanacak metreler hazirmi ??? metre diyorum cunku cetveli asar bu
  Beğenenler:
  • Advocate

Aman diyin Smile işe arabamla geldim kar lastiğide yok , dün gece kara döner diyorlardı Smile

Yağış Güney Ege'ye beklenenden birkaç saat (3-4 saat kadar) erken geldi, İstanbul için de benzer bir durum olursa akşama sıkıntı olur, tedbirli olunmalı.

İstanbul kuzeyi için akşam saat 20:00 istanbul sahil kesini için soğuklar 23:00 gibi giriş yapacak
  Beğenenler:
  • Ümittt

Herkese Günaydın

Öncelikle yönetim olarak sizlerden ricamız bu cm. olayını artık bir kenara bırakmanız.Buraya kaç cm şuraya kaç cm yağar tarzı soruları lütfen sormayalım.Zaten sistem artık burnumuzun dibine kadar geldi hep beraber yaşayıp göreceğiz.
İkinci konu TV yorumcularının beyanlarını burada paylaşıp onların isimlerini ünlendirmenin de anlamı olmadığını düşünüyoruz.2017 sisteminden önce birçoğu kayda değer bir yağış olmayacak demişlerdi dün gibi hatırlarım...Sonrasında neler yaşadığımız malum.
Bir başka konu da sistem girdikten sonra ayrı bir başlık açıp en güzel kar fotoğrafı yarışması tabiki yapabiliriz.Ödül ne olur bilmiyorum belki Emin Abi sponsor olur kazanana diş macunu verirSmile
Artık sayılı saatler kaldı,söylenenleri boşverin anın tadını çıkartalım.
Herkese güzel ve hayırlı bir cuma günü dilerim.
Kar Mutluluktur 

Arkadaşlar DEK yağışlarını hesaba katmadıkları için 5-10 cm diyor malum tahminciler 2004 yılında yağış bitti dediler fakat cumartesi pazar DEK yağışlarıyla İstanbul yoğun KAR almıştı hatırlıyorum hiçbiri bunu tahmin edememişti ben şahsen umutluyum 40 cm yi geçeriz hatta yükseklerde 60-70 i bile görürüz sağlıcakla kalın

ECMWF' DEN GOL SHOW....BİR HAFTA KARRRRR...2022 OLAY YIL OLACAK...
resim

hızlı resim indir

resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Tuzla da E5 alt kesim de bu yağışlardan nasibini alır mı?

Ecmwf nasıl @AZOR hocam??

Bu Forum üzerinden cm sormayın.

23 Ocak pazar gününü 24 Ocak pazartesiye bağlayan gün ve devamında zaten her iki yakaya da 20 cm üzeri kar yağacak.

Yalnız Ayın 24'ünden sonra İstanbul'un doğusu şu anki verilere göre fark atabilir.

İstanbul'un doğu ilçelerinde yer yer 60-70 cm kar birikimi görecek yerler olacak gibi.

Konuyu Okuyanlar:
28 Ziyaretçi