| |
(01-21-2022, 08:50 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey Dolunay hanım da sanki Şubat başı sisteminden bahsetmişti diye hatırlıyorum Doğrudur, gözümden kaçmış olabilir.. benim derdim örümceğimle..Bedavacı örümcek..
(01-21-2022, 08:07 AM)DEVO58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Prof. Dr. Orhan Şen, “İstanbul’da öyle çok etkili bir yağış beklenmiyor ama 4-5 santimlik bir kar örtüsü oluşacağı tahmin ediliyor. Yani 'Yüzyılın karı geliyor, metrelerce kar yağacak' gibi bir durum yok. Ancak şehrin nüfusu ve günlük hareketlilik göz önüne alındığında 4-5 santimlik bir örtü bile İstanbul’u felç edebilecek bir potansiyele sahip. Bu konuda İBB’nin de önlemler alması kaçınılmaz bir durum" detaylarını paylaştı. ( Bu nediyor ya) Herkes aynı modellere bakmiyor mu? Nasil burada inanilmaz șeyler konusulurken bu insanlar böyle tırt muamelesi yapabiliyor, insan gercekten hayret ediyor
Sokak lambasındaki bembeyaz yağan KAR görüntüsünü sabırsızlıkla bekliyorum..
Arkadaşlar Aleykum Selam hayırlı sabahlar hayırlı cumlalar sizlerede.
Bu gün aksiyon başlıyor bildiğiniz tüm tv tahmincilerini unutun onlar benim yıllardır üfürükçü diye adlandırdığım grubun ta kendileridir, bir işi koklamayla falan çözemezsin işi bilen adam olacaksın oda @snowserkan günler öncesinden bu günün haberini verdi kıvırma yok diğerlerindeki gibi 3 'ün 5 'ın hesabını yapmadan yanına da sıfırları ekledi şimdiden sonra hesap zamanı biz yedik doyduk sofrayı da buyrun gelin siz kaldırın diyene kadar onlara su yok, bir de şunu unutmadan soyliyeyim bir işi severek yaparsan başarılı olursun ama para için günün birinde millete maskara olur çıkarsın, günümüz güzel ve bol Karlı geçmesi dileğiyle kalın sağlıcakla.
Beğenenler:
• adakar, Advocate, ahmetcengiz, Deepsnow, EJDER, KardanadamEmin, muratg, Nuray, scream, Snowsedat, Umutkaraman,
Beğenenler:
• adakar, Advocate, Deepsnow, Hasan_iSTANBUL, muratg, Nuray, Snowsedat,
(01-21-2022, 09:01 AM)karulan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-21-2022, 08:07 AM)DEVO58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Prof. Dr. Orhan Şen, “İstanbul’da öyle çok etkili bir yağış beklenmiyor ama 4-5 santimlik bir kar örtüsü oluşacağı tahmin ediliyor. Yani 'Yüzyılın karı geliyor, metrelerce kar yağacak' gibi bir durum yok. Ancak şehrin nüfusu ve günlük hareketlilik göz önüne alındığında 4-5 santimlik bir örtü bile İstanbul’u felç edebilecek bir potansiyele sahip. Bu konuda İBB’nin de önlemler alması kaçınılmaz bir durum" detaylarını paylaştı. ( Bu nediyor ya) evet standart herkes aynı verilere bakıyor. ancak son dakika sistemlerde değişiklikler olabileceği için (daha önce çok yaşadık) temkinli davranıyorlar sistem büyüdüğünde ise boş konuşmaya başlıyorlar. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 28 Ziyaretçi |

benim derdim örümceğimle..Bedavacı örümcek..