| |
(01-19-2022, 10:59 PM)karulan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya zaten onceden yașananlaedan oturu, konumumdan öturu hep bi tedirginlik hep bi umutsuzluk var...Tanrim,bozmasin biseyler, metre metre yagsin ne olur Emin ol gelecek sistem sağlam olursa zaten yıkar geçer lokasyon ayırmaz. İnşallah şu ECMWF de yola gelir hiç bozmadan.
GFS ye bakıyorum Yakutsk
ECMWF ye bakıyorum El-Aziziye ama oda yola gelecek
Mgm neyse Ecmwf de odur NOKTA hiçbir zaman ecmwf kral olmadı benim için en fazla prens oldu o kadar. Diyagramlar gayet güzel millet forumları ağlama duvarına çevirmişler sebep ne? ECMWF akşam çıktısı
![]() ![]()
Çok güzel günler var İstanbul'un önünde.
Vallahi kıskandım buradan ![]() Sahillerin bile kara doyacağı günlere çok az kaldı. 3-4 saatlik çok kısa periyotlarda bile karış karış kar birikimi yapacak bir siklonik yapı var. ULL göz kırpıyor. 15 gün boyunca kar değerlerinde olacağız yaklaşık olarak. Sistemin "son periyodu da bozmazsa" sahillerde uzun zamandır yaşanmamış kar yükseklikleri yaşanacaktır. Lütfen "metre" vermeyelim totemimiz olsun .2017 ocakta arkadaşların sorularına karşı uyguladığım totemdir tavsiye ederim.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Eray, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, kral, REALSHADOW, scream, Snowsedat, volkan34tr
2 sene öncesine kadar istanbulda yaşıyorduk özlemle bekliyorduk istanbulda kârı ama artık denizli de bekler olduk neyse ki az biraz bu sene yüzünü gösterdi bize. Ama bu sene istanbulu kıskanmamak elde degil
Yaw akşam akşam ne güldüm he biride çıkmış diyorki ecmwf sistemi Yunanistan'a verdi arkadaşın gözleri şaşı herhalde, biri batıya biri doğuya bakıyor. Hala gülüyorum
![]() Bu akşam herkes erkenci galiba, aksiyon yok ondandır herhalde neyse yarın akşam hareketlilik başlar diye düşünüyorum.
(01-19-2022, 10:37 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen sene son anda dönen sisteme benzemez inşallah.Ecmwf nedense hiç güven vermiyor bana. Geçen sene son 5 6 günde sistem değişmişti, bu sene son 48 72 saat kaldığından değişme ihtimali %10 bile değil. İçin ferah olsun kara doymak değil bazılarımız bıktık artık biraz kemiklerimiz ısınsın diyeceksiniz.
(01-20-2022, 12:05 AM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-19-2022, 10:37 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen sene son anda dönen sisteme benzemez inşallah.Ecmwf nedense hiç güven vermiyor bana. Bence bunu burada hiç kimse demez
Cuma gunu aksam saatlerinden itibaren nerdeyse 1 hafta surecek KAR show basliyor cam kenarlarinda yerinizi alin degerli tahminciler geliyor diyor serkan bey geliyor diyor bize beklemek duser
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 42 Ziyaretçi |

.