| |
Beklentiyi yüksek tutmazsak travma yaşamayız büyüklerimiz boşuna dememiş istanbulun havasına güven olmaz diye
Oh bayılıyorum böyle kar öncesi masmavi gökyüzünü seyretmeyi..Emin Abi kulakların çınlasın sen şimdi kesin çayını koyup keyif yapıyorsundur
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, volkan34tr
(01-18-2022, 03:13 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oh bayılıyorum böyle kar öncesi masmavi gökyüzünü seyretmeyi..Emin Abi kulakların çınlasın sen şimdi kesin çayını koyup keyif yapıyorsundur Aynen öyle yapacağımda şuan Bostancı'da güvenlik danışmanı olarak Metro şantiyesinde görevdeyim..Yoksa bu mis gibi güneşli, ılık havanın tadını kaçırırmıydım..Eee iyide sonrasında ne olacak? İşte onuda beklesinler bak neler olacak..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Beğenenler:
• adakar,
Model sistemi biraz batılı verdi.
Ne olmuş verdiyse bu akşam tekrar doğulatırız. bu sistemin ardından hemen 2.bir sistem daha gelecek.. GFS Modelinde 00z ve 12z yani sabah 06 ve akşam 18 güncellemelerini kâale alırız. en kuvvetli öngörüler bu güncellemelerde ortaya çıkar
Beğenenler:
• Alinuri5, AZOR, bokers36, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 47 Ziyaretçi |