Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Beklentiyi yüksek tutmazsak travma yaşamayız büyüklerimiz boşuna dememiş istanbulun havasına güven olmaz diye
  Beğenenler:
  • themuslim

Oh bayılıyorum böyle kar öncesi masmavi gökyüzünü seyretmeyi..Emin Abi kulakların çınlasın sen şimdi kesin çayını koyup keyif yapıyorsundurWink
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Tüm modeller ayni gostermedikce beklentim yok Smile

Siz kızakları yağlayın benden söylemesi Wink

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 03:21 PM, Düzenleyen: snowözgür.)

Modellerde bozan ney onu anlamadım

Sistemmi öteledi

(01-18-2022, 03:13 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oh bayılıyorum böyle kar öncesi masmavi gökyüzünü seyretmeyi..Emin Abi kulakların çınlasın sen şimdi kesin çayını koyup keyif yapıyorsundurWink

Aynen öyle yapacağımda şuan Bostancı'da güvenlik danışmanı olarak Metro şantiyesinde görevdeyim..Yoksa bu mis gibi güneşli, ılık havanın tadını kaçırırmıydım..Eee iyide sonrasında ne olacak? İşte onuda beklesinler bak neler olacak.. eye  Big Grin  Smile  thumbsup

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 03:27 PM, Düzenleyen: Enginist.)

Bir negatif hava hissediyorum sanki.

Sıkıntı yoktur umarım.

Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi, bünyeler bir travmayı kaldıramaz bu saatten sonra.

Üstatlar bir şeyler söyleyin.

Derken Emin bey gelmiş bile Smile

(01-18-2022, 03:20 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modellerde bozan ney onu anlamadım

Sistemmi öteledi

Bozulan hiçbir şey yok, herşey yolunda.

(01-18-2022, 03:13 PM)Trhero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm modeller ayni gostermedikce beklentim yok Smile

Bu ara hepden umutsuz vaka oldun, hayırdır? Smile

(Son Düzenleme: 01-18-2022, 03:29 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Model sistemi biraz batılı verdi.

Ne olmuş verdiyse bu akşam tekrar doğulatırız. bu sistemin ardından hemen 2.bir sistem daha gelecek..

GFS Modelinde 00z ve 12z yani sabah 06 ve akşam 18 güncellemelerini kâale alırız. en kuvvetli öngörüler bu güncellemelerde ortaya çıkar

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 47 Ziyaretçi