| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Dolunay, KardanadamEmin, mehmet karsever,
(11-24-2018, 10:17 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 850 hpa'da -7 civarı bir soğuk girecek. Serkancım son günlerde sistem beklentimiz sebebiyle modellere baka baka kendimiz topmodel olduk...Gerci daha hiçbirşey bitmiş değil, izlemeye devam edeceğiz. Yarın akşamı beklemek doğru olur kanısındayım.
Kasım sonu İstanbul’da tek haneli sıcaklık görmek oldukça güzel modelleri fazla sallamayın ama kar da beklemeyin en fazla Trakya kar alır biz de karla karışık yağmur görürüz gibi geliyor buna da şükür bu bile kışın nasıl geçeceğine işaret çünkü geçen sene bu değerlere Ocak sonu Şubat başı gibi anca ulaşmıştık
Karayel esse rahat kar alabiliriz. -7 ye de gerek kalmaz. Bu arada nep diye bir model 29 kasimda israrla Istabul ve Trakya ya - 10 -12 arasi var.
Bu modelde ittiyatlı davranmış rüzgarların bize neleri getirebileceğini kestiremiyor deniz etkisini söylemiyorum bile
(11-24-2018, 10:17 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 850 hpa'da -7 civarı bir soğuk girecek. SERKAN bey boyle emin konusuyorsa vardir bir bildigi cunku uzun suredir onceki sitedende takip eden biri olarak boşa konusan biri olmadigini biliyorum bekleyelim artik hayirlisi
Turker34 ben bir tane istisna hatırlıyorum. 6-10 Ocak 2017 sistemi güçlenerek geldi ve efsane bir sistem oldu.
Model bazında sistemi ilk gören GEMdir ardından ECMWF gördü. En son fırıldak GFS gördü. Bu sistemin kaybedeni GFStir bence.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 27 Ziyaretçi |