| |
Serkan Bey Azor yine yükseliyor. Tam dediğiniz tarihlere kuvvetli bir sistem indirecek. Gfsin bu güncellemesini siz mi yaptınız nedir
GFS sitemlerimizi duymuş olsa gerek, hizaya gelmiş....ama gece yada sabah yine yazlıkları çıkarın derse sakın şaşırmayın hemi?
Of of 7-8 Aralıkta sistem yukardan balyoz gibi iniyor. Ben bu güncellemeyi çok beğendim. Çıktısını alıp gece bununla yatabilirim
Emin Bey ne dersiniz değer değil mi
7-8 ARALIKDA UFUKDA YENİ VE KUVVETLİ BİR SİSTEM DAHA GFS RADARLARINA GİRİYORKİ, DEĞİŞMEZSE ULUDAĞ VE KARTEPE = İSTANBUL.....
(11-22-2018, 07:56 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Of of 7-8 Aralıkta sistem yukardan balyoz gibi iniyor. Ben bu güncellemeyi çok beğendim. Çıktısını alıp gece bununla yatabilirim Şahin bey bu modelleri değişmeden hemen çerçeveletmelisiniz ve yatağın başucuna asmalısınız, bakın nasıl hemen uykunuz gelecek...
Dışarda yağmur yağıyor mis gibi hava var. Modellerde güzel çıktı, rahat bir uyku çekerim ben bugün.
GFS bu en soğuk senaryoydu sakin olun gençler her an kıvırabilirim demiş
(11-22-2018, 07:51 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey Azor yine yükseliyor. Tam dediğiniz tarihlere kuvvetli bir sistem indirecek. Gfsin bu güncellemesini siz mi yaptınız nedir Arkadaşlar yabancı değil kırmıyorlar bizi sağolsunlar. Şaka bir yana 7_8 Aralık'ta Stratosfer de yer değiştirmeler var. Yakında ona da değiniriz. Ciddi anlamda sert günler bekliyor ülkemizi
Beğenenler:
• KardanadamEmin, Kemal Ozturk, mehmet karsever,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Mustafa Torun 0834, sirgalton, 23 Ziyaretçi |