| |
Maltepe'de yağmur ve KARlakarışık yağmur başladı..Akşam, gece ve yarın öğleye kadar, soğuma bir miktar daha artacağından KAR haberleride gelecekdir diğer ilçelerden görsel şölen olabileceğinden GOOOOLLL haberleri bekliyorum...Ayrıca MJO- NAO ve AO da, son güncel çıktılarında Martbaşına sistem için sinyal çakıyor...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet,
Burasi son 15 dk dır lapa lapa ya döndü.
Rakim 280 benm isyerim Simdi rakim 160 a iniyorum eve bakalim durum ne
arkadaşlar merhaba,
işlerimden ancak girebiliyorum, açıkçası sistemin başında ve hatta ortalarında hiç memnun kalmamış, karı sadece havada görmüştüm. İçimdende tahminler patladı diye söylenmiştim, ama gerek dekler olsun, gerek dün sabah kalktığımdaki manzara olsun 2-3 saatliğinede olsa kar sevdamı gidermeye çalıştım. son 3 gündür foruma yazmasamda içimden söylendiğim için başta @snowserkan & @KardanadamEmin olmak üzere ismini yazsmadığım diğer tahmincilerde haklarını helal etsinler. gerçekten dediğiniz yağışlar oldu ama istanbulun "akdeniz bölgesi" denen bir yerde olduğumdan sıcaklık engeline takıldık, neyse sağlık olsun bu biraz konu dışı sayılabilecek yorumu yazmamın nedeni; daha önce tahmincilere sitem ettmem nedeniyle bazı kişiler "trol" "ılıkçı" vs yorumlara maruz kalmış olmam. gördüğünüz gibi sadece kkar sevdalısıyım ve eleştirmeyi bildiğim gibi alkışlamayıda bilirim daha karlı günlerde görüşmek üzere
Basta snowserkan olmak uzere herkesin emegine saglik.
Kar mutluluk. bereket diyenler ve yagmasini her kis 24 saat bile olsa usenmeden bekleyenler olarak tum forum ailesinin regaip kandili mubarek olsun.
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, DeMo, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, SnowPoyraz, snowserap, Xooner
Yagmur ve kky olarak devam eden yagis gece saatlerinde kara dönecek yarin oglen saatlerine kadar surecek ancak etkili bir kar yagisi degil sadece gorsel olacak ve bu sistemi yarin ugurlayacagiz
Sonrasindada siradaki gelsin diyecegiz @KardanadamEmin bey de getirecek
Beğenenler:
• Constantinople, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, SnowPoyraz
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, AZOR, Captmehmet, Emre10, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, mehmet karsever, snow41, SnowPoyraz, volkan34tr
Efsane olmasa da son yılların en güzel sistemini geçirdik. Ben özellikle dün sabahki yağış için memnunum.
@snowserkan'ın dediğinden anladığım kadarıyla bu kış bizim için bitti. (Kıyılar için konuşuyorum.) Umarım seneye de en az bu kadar olur. Herkese teşekkürler.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, AZOR, BATU1963, Erol Bıldırcın, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, kral, SnowPoyraz, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |