Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Fatih bey çok pardon gözden yeni ameliyat oldum inanın Fth yazısını Eth diye okudum Ethem diye takılmış kafama kusura bakmayın özel mesaj kutumu da tamamen boşalttım geçen dolmuştu. Tekrar kusura bakmayın üstat.

Benden herkese gelsin gunun anlam ve onemini anlatan cok sevdigim bir sarki benden tum forum sakinlerine gelsin

https://youtu.be/nvamff8xxo4

Kartal - uğurmumcu bastırdı inceden rüzgarla yağıyor ama uçuşan yapışıyor
  Beğenenler:
  • Constantinople, Hasan_iSTANBUL, SnowKaan, SnowPoyraz

resim
Fatih'e bir son dakika tesellisi gelir mi?
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz, volkan34tr

(02-16-2021, 10:45 PM)Alaska Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlar suskun bugün..
Diagram bile paylaşmıyorsunuz sevgili @AZOR  ve @KardanadamEmin ?..Alışmıştık bilgilenmeye.

Bu akşamki güncellemede bir cacık yok ondadır Big Grin

Kar ne zaman etkili olur
Ataşehirrrrr

(02-16-2021, 11:16 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes masumlar apartmanı izliyor herhaldeSmile

Ben Gizli Bahçe Akustik videolarını sıraya dizdim dinliyorum.Çok güzel tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=CZmJrXXzn9E
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan_iSTANBUL, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 11:27 PM, Düzenleyen: ermansau.)

Tuzla kopuyor arkadaslar kiskis gülmek)

resim

Bu akşam son duruma göre avrupaya kayda değer bir kar yağışı varmı?
  Beğenenler:
  • snow41, SnowPoyraz

(Son Düzenleme: 02-16-2021, 11:39 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

24 25 inden itibaren tarihlerde ileri geri oynama olabilir. GEM modeli sistemi ilk gören model oldu öyle sıradan bir sistem olmayacak gibi durmakta neyse şimdilik bu kadar diyeyim gerisini sonraya bırakayım. Malum GEM bu sistemi de ilk gören model olmuştu bu sene favori modelim GEM ha arada cozutsa da bu seneki performasnı gayet iyiydi. Eco Gfs bu kış fasa fisoydu. İcon da fena değildi bu arada. Bu kış uzun sürecek gibi hemen bahar geliyor naraları atmasın sakın kimse daha göreceğimiz sistemler var Fatih hariç diyorum bakalım nolcak bu sefer.

Konuyu Okuyanlar:
efe90, Əspəranza34, snowserkan, 84 Ziyaretçi