| |
Bağcılar meydan müthiş tipi şeklinde yoğun yağış var rüzgar çok kuvvetli
beyler Tuzla da iyi durumda yani 5 yıldır böyle kar yapmıyordu göz gözü görmüyor şu an rakım 0
)
Vallahi bu sistem 3-4 derece daha soğuk olsaydı 2017 sistemini ikiye katlardı kusura bakmayın kimse küçümsemeye kalkmasın ayrıca serkan beye emin beye azora tarantulaya emekleri için tekrardan teşekkür ederim sağlıcakla kalın artık uyku zamanı sabaha inşallah 30 cm ile uyanırız
(02-16-2021, 01:08 AM)Kutup Rüzgârı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vallahi bu sistem 3-4 derece daha soğuk olsaydı 2017 sistemini ikiye katlardı kusura bakmayın kimse küçümsemeye kalkmasın ayrıca serkan beye emin beye azora tarantulaya emekleri için tekrardan teşekkür ederim sağlıcakla kalın artık uyku zamanı sabaha inşallah 30 cm ile uyanırız Hocam 3-4 derece değil sadece 1 derece 2017 yi katlayacak seviyeye getirirdi
Yarın bu hattı bir daha etkisi altına alacak ama ben boğaz hattına kayabileceğini düşünüyorum
Bahcesehir den uye var mi acaba suan online???Son durum hakkinda bilgi verirse sevinirim.Suan karsi binayi görebiliyorlar mi merak ediyorum
Bakırköy-Florya durdu son yarım saattir. Ama bir daha yağarsa aynı şekil yarın 15-20 cme uyanırız.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, Özgür, 11 Ziyaretçi |

Biraz daha sabir.