| |
Bende kadıköy sahildeyim yağmur falan yok sadece tutmada
Biraz sıkıntı var. Havanın akşama doğru biraz soğması ve yağışın artması ile istediğimiz kara kavuşacağımıza inanıyorum. Biraz daha sabır
Ayfon hava durumu uygulamasına bakarak bize tahmincilik öğretiyorlar ya fıkra bu kadar. Aferin dek lonu çözdü bir arkadaş tebriks.
Beğenenler:
• , Emreitsa, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Mturi, Murat71, SnowPoyraz
Kar lapa lapa yağıyor ama yerdeki karlar eriyor çok enteresan bahçelievlerde bembeyaz olan yerlerde asfalt gözükmeye başladı sıcaklık çok yetersiz gibi gözüküyor akşam saatlerinde biraz sıcaklık düşecek belki yineden beyaz örtü çoğalır
arkadaşlar bazı yazılanları üzerime alındım o yğzden kısa bir cevap vermek isterim;
-ben iphone hava durumunu övmedim aksine o dahil tüm kurumlar ve kişilerin yanıldığını söyledim. bütün o kurumlar yanılıyorken burdaki olumlu/olumsuz tahmin yapan arkadaşlarında yanılması gayet olasıdır, ve bunda yanlış yada kınanacak bir şey yoktur. - 9 senedir malum forumdan beri kar forumunu takip eden biriyim, hiç banlanmadım, hiç yan hesabım yok olmadı da. buradan hiç kimseylede iletişim halinde değilim. - forumun amacı tahminleri ve görüşleri paylşmak, siz ise istiyorsunuzki herkes olumlu yorum yapsın, efsane olacak desin, beklenen olmasa bile sanki beklenen olmuş gibi davransın. halbuki olumsuz yorum yada tahminde bu forumun bir parçasıdır (trolleri buna dahil etmiyorum ama sizde sistem için sizin gibi düşünmeyen herkesi trol ilan etmeyin) sonuç itibariyle -bence- şuana kadar bekleneni veremeyen bir sistem. İnşallah bundan sonrası çok çok daha iyi geçer.
Buradan S E T A ya yapılan sözlü çirkin davranışları kınıyorum geçmiş olsun Allah ın verdiğine nankör lük etmek Yaradana isyan etmek tir maazallah
Gebzede yagis devam ediyor ara ara irilesen ara ara incelen bir yagis yollar haric araba ustleri kaldirimlar catilarda yaklasik 5 - 7 cm arasi kar var insallah bu saatten sonra daha yogunlasir bu gece ve yarinda iyi bir birikim yapar
Dudullu yağış çok güzel ancak sıcaklık değerleri bir tık fazla kar çıvık saat 16:00 bekliyorum emin abiye güveniyorum daha 4gün öncesine kadar yazı getirenler şimdi çıkmış klavye delikanlılığı yapıyorlar kimse kusura bakmasın şerefsizlik yapıyorlar oh bee rahatladım
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 24 Ziyaretçi |