| |
Hem kar yağıyor hemde hafiften eriyor anlamadım gitti inşallah akşam güzel kar alır istanbul
ÜZGÜN OLSAN AĞLASAN BU GÜNLER YAŞANACAK
Ne Iphone programıymış arkadaş.
Düne kadar önünü tahmin edemeyen Accuwether şimdi mi kahraman oldu?
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
Site yönetimi wowcu ılık troller sitemize sızmaya çalışıyor.Kardanadamemin ve Serkan beyi sinir etmeye çalışıyorlar.Lütfen dikkatli olun,gerekirse takip edip,siteden uzaklaştırın...Burası primci trol Burç Acar ın sayfası değildir.
Kar konusuna gelirsek,Emin beye ve diğer kullanıcılara katılıyorum.Sistem daha yeni giriş yaptı. Şu an ilk kar...Daha akşamı ,Pazartesi ve Salı günlerini hesaba katmadınız.Malesef ben Antalya'dayım.Memleketim İstanbul'da kar sevincini uzaktan da olsa sayenizde yaşıyorum.Keşke buraya da şöyle hafif te olsa kar yağsa...Ama zor...Dışarıya çıkıp,bol bol kartopu oynayın,kardan adam yapın,doya doya yağışlı havanın keyfini sürün...Esen kalın...
Herkese Merhaba,
Öncellikle kar yağışını güzelliğinden dolayı severiz. Kişisel olarak hatırlattıkları, anıları vardır. Özel bir olaydır. Beklemesi, seyretmesi ve yaşamasıyla hiç bir doğa olayına benzemez. Ayrıca Yağması için binbir türlü koşulun ve verilerin belirli değerler arasında olması gerekir ve Saygıdeğer S.E.T.A. ile diğer tahmincilerimiz bunların hepsini birden değerlendirip bizleri bilgilendiriyor. Ki bu da epey bir emek, zaman ve sabır gerektiriyor. Onları ilgiyle takip edip takdir ediyoruz. Anlamayanlara örnek vereyim: Annelerimizin yaptığı yaprak sarmayı düşünün. yaprağının bulunması, içi vs hazırlanması. Sonra saatler süren tek tek sarılma süreci. Ama sonra bir oturursunuz 5 dakkaya hepsini gömersiniz Bir de üstüne Şımarıkça daha da istersiniz hazırlanma sürecindeki emeği unutarak... Tüm bunlara ek olarak ; Ülkemizin kar yağışına hiç olmadığı kadar ihtiyacı var şu günlerde. Kar yağışı güzelliğinin yanısıra, ekolojik ve biyolojik anlamda da doğa için oldukça önemli bir olaydır. Yer suları, ırmaklar, çaylar, göllerin beslendiği, doğayı bahara ve berekete hazırlayan eşi benzeri olmayan bir olay. İstanbul kar almış, az almış, çok almış... Belli bir noktadan sonra Anadolu kar almış mı diye bakmak lazım. İç anadolu, Doğa Anadolu, Trakya , Ege... Bu bölgelerde ki su kaynakları açısından, tarım açısından ne kadar önemli bir olay olduğunu unutmamak lazım. Temennim Ülkemizin verimli kar yağışları alması; elinde cetvel ile santim hesabı yapanların, semtlerine kar yağmadığı için üzülenlerin bu gerçekleri hatırlamasıdır. Çağımızın hastalığı şımarıklık ve bencillik ; genci, yaşlısı ile herkesi etkilemekte. Ama insan olarak bu duygulara dur demek ve olumlu duygular olarak yansıtmak elimizde... Çünkü İnsan'ı diğer hayvanlardan ayıran en önemli özellik Zeka ve Vicdanıdır. O nedenle kendinize geliniz. İnsan formunuza layık davranınız. Sevgiyle kalın.
Bir yandan çok güzel yağıyor diğer yandan eriyor. Bu arada Kadıköy sahile 5 dakika mesafedeyim yağmur falan yok.
Vay arkadaş be bu nasıl bir nankörlüktür hayret 4 yıl aradan sonra böyle bir kar yağışı nasip oldu şükredeceğimize yapılanlara bak. Allah hiç bir nankör topluluğuna hidayetini bahşetmez nasip etmez. Çok değerli seta başkaları ne kadar söverse sövsün sizden bişey eksilmez. Biliyorsunuz peygamberlerede saldırmışlardı ama onlar doğru bildikleri yoldan dönmediler. Her zaman bilginin yanındayız.deki hiç bilmeyenler le bilenler bir olurmu
Değerli arkadaşlar, yeni üye olup da kar sevincini paylaşmak isteyen onlarca üyemiz varken aradan sızan birkaç ahlaksız, terbiyesiz trole prim vermeyelim. Biz ilk fırsatta müdahale ediyoruz.
Zaten belirli bir puana sahip üyelerin mesajları onaya takılmıyor ama her yeni üyeyi ve her yeni mesajı onaya aldığımız zaman haklı bir burukluk nedeni olabiliyor ve site yöneticilerini bir hayli yoruyor. Sizden ricam olabildiğince trolleri bize bırakıp havanın tadını çıkarmanızdır. Saygılar.
Beğenenler:
• , 3uZgibi, angelusoO, Bir Dost, Captmehmet, Constantinople, DeMo, Ekrem14, Emreitsa, Erol Bıldırcın, Ftherdem, goltar, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, konuralp, mehmet karsever, Mturi, Mustafa Torun 0834, Serkofb, snow41, SnowPoyraz, Umut Karaman, Uygar Özerk GÜLAN
@snowserkan Serkan hocam ben de Emin Bey gibi Maltepe sahile yakınım şimdi dışarıya çıktım harika bir yağış var ama gördüğüm kadarıyla tutmuyor hatta mevcut yağanlat da eriyor bunun nedeni sıcaklığın 0 derece üstünde olması mı?
Bir de sıcaklık sahil kesimi için sanırım akşama yeterli seviyeye geliyor ama bu tutunmayı sağlayacak mı? Teşekkürler |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, Kartutgun, тaяaηтυℓa, 53 Ziyaretçi |

merak ettim. Şu DEKLON olayına bile heyecan yapıyoruz.
Bir de üstüne Şımarıkça daha da istersiniz hazırlanma sürecindeki emeği unutarak...