Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(02-14-2021, 02:16 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bırakın polemik olacak mesajlari artik lütfen,  bu tarz mesajlar silmek durumunda kalıyoruz,  neticesinde karşılıklı atismanin bir manası yok, bırakın ani yaşayın alın cayinizi kahvenizi KAR yağışının tadını çıkarın.

Haklısınız bu mesaj bana hitaben yazılmış ama sinirlerimizi zıplatmasınlar sistem gireli 2 saat olmuş abuk subuk kelimeler canı çeken alsın çizsin yesin kestaneyi buraya yazmazsın   Undecided
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL

KAR yağışı Gaziosmanpaşa da yoğunlaşması başladı, yagis 1 saati geçmez heryerde yoğunlaşır merak etmeyin şova az kaldı.

Dışarıda rüzgar kuvvetlenmeye başladı. Buna istinaden de yağışta artış var. Yağdır mevlaaaaaaaam..

Yerler niye tutmuyor yahu noldu istanbul da alttan ısıtmalı doğalgaz sistemi varda benim mi haberim yok Smile Big Grin
  Beğenenler:
  • Karreis, Snowsedat

23 25 gibi bir sistem bekliyorum demiştim nitekim diyagramlara yavaşça asılmaya başlıyorum indircem hepsini aşağıya uzun vade giderek güzelleşecek pts salı net olarak göreceğiz inşallah

Eskimolarda kar ismi 52 çeşit söylenirmis. 
Kar onlar için gerçekten çok ama çok önemli imiş

Mö 5000 yillar düşünüyorum da İnternet olsaydı 
takip edecekleri tek site snowserkan.com 
olurdu herhalde. 

Ve 53.isim ne  koyarlardi 

Teşekkürler Seta  Smile

(Son Düzenleme: 02-14-2021, 02:59 AM, Düzenleyen: Alp 1903.)

Bursa kudurdu yine nasıl bir sevgi bu anlatılamaz...

Esenler de çoştu Maaşallah süper tipi var tutmaya başladı

(Son Düzenleme: 02-14-2021, 03:33 AM, Düzenleyen: Primavera.)

Ve en sonunda uykusuz kalinan bu gece bekleneni vermeye başladı Sarıyer’de çatılar ve ağaçların yanında artık yerler de beyaz=)
Bu arada daha Bismillah yağış başlayalı kaç saat oldu ama burada elinde cetvel bekleyen arkadaşlarımız var.. 24 saat bile geçmemiş bir de neden “henüz afet” olmadı şeklinde bir yaklaşımla yorumlar yapılmış.. neredeyse tahmincilere hesap soracaklar.. Burada kar yağdırma yetkisi olan kimse yok! Burada hocalarımız tahmin yapar degerli bilgilerini bize hicbir karsilik beklemeden aktarirlar “ustelik de bunu bircok veri kaynagindan da önce ve tutarli yaparlar” biz de okur, faydalanir sinerjiyi yasariz. Burada hepimiz ayni sevdayla variz.. cok sukur de kavustuk, birakin keyfini cikaralim, birakin su kar dinginliginde huzur bulalim ..

Beylikduzu incede yagmiyor yine bahstsizmi kalcdik noldu
  Beğenenler:
  • blackcopper

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, 66 Ziyaretçi