| |
An itibariyle Ntv hava durumu gebze
Tablonun güzelliğine bakınız 13 subat kar 14 subat kar 15 subat kar 16 şubat kar 17 subat kar 18 subat kar fırtınası 19 subat kar fırtınası 20 şubat kar fırtınası 22 subat kar fırtınası 23 subat kar fırtınası 24 subat kky 25 subat kky
Beğenenler:
• adakar, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, Mturi, muratg, Primavera, SnowPoyraz, Snowsedat
Valla kimse kusuruma bakmasın ama bu geceki GFS bana hiç mantıklı gelmedi. Diğer yandan ben halen sistemi yaşayarak görme tarafındayım işin. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Kendi adıma ben İstanbul Maltepe de 18-19 şubat itibarıyla en az bir 40-50 cm kar göreceğim inancındayım. Artı bu sisteminde hadi bitti dağılın kar bitti denebilecek bir sistem olmadığını düşünüyorum.Ustaların da söylediği gibi küçük soluklanmalarla arka arkaya çok güzel günlere şahit olacağımız inancımı kesinlikle can-ı gönülden taşıyorum. sizlere de tavsiyem mide bulandırmak huzur kaçırmak için aramıza SIZMAYA çalışanlara kulak asmayın.ASLA DA UNUTMAYIN YARADAN NE İSTERSE O OLUR.
3 4gün tipi bora saat te 90 km ataklarla müthiş bir yıldız gibi poyraz fırtına sı var İstanbul da dikkat edin yolu nuzu kaybedersiniz bunla beraber sıcaklık - 20 ler gibi hissedilecek kombiler tamgaz evlerde rüzgar esecek müthiş bir sistem bizleri bekliyor mübarek üç ayların başlangıcı herkes e mübarek olsun bol bol kar versin mevlam memleket e
Herkese günaydın, yine karalar bağlanmış forumda. @AZOR senin düşüncelerin bile negatife dönmüş, artık saatler kaldı sistemin başlamasına üstad lar bekleyin sadece dediler bizde bekliyoruz. Bu saatten sonra sınırlı alan modelleri ile devam edelim bence. GEM de durum okadarda kötü değil istikrarını koruyor.@Alaska dostum @snowserkan a biraz sitem etmişsin gibi geldi bana bu insanların önemli bir işi olmazmı, heran bu sitede yorum yapacaklar diye bir sözleşme mi imzaladılar? Gece bu adamlar uyumayacak mı, zaten geçmiş sayfalarda gerekli açıklamaları yaptılar eğer onların açıklamaları sizleri tatmin etmediyse neden buradasınız? Onlar 1 ay öncesinden bukadar isabetli bir tahmin yapmışlar ufak tefek pürüzler mutlaka olacaktır. Bu gece başlaması öngörülen sistemi sadece izleyip göreceğiz taki bitene kadar. Ozaman değerlendirmemizi yaparız;sistem bizi nekadar tatmin etti, bu süreçte tahmin edilemeyen pürüzler nelerdi, eksikleri ozaman konuşuruz. Lütfen şuan sadece bekleyip sistemi yaşayalım. Burada tekrar tahminci arkadaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Günaydın herkese, şimdi bu akşamdan itibaren kar fırtınasının tadını çıkaralım, çok da değişen bir şey yok ki zaten Serkan bey ve diğer arkadaşlar öğlen çıktısından sonra güzel haberlerle gelecektir.
(02-13-2021, 07:59 AM)angelusoO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın herkese, şimdi bu akşamdan itibaren kar fırtınasının tadını çıkaralım, çok da değişen bir şey yok ki zaten Serkan bey ve diğer arkadaşlar öğlen çıktısından sonra güzel haberlerle gelecektir. Anguleso eminim ki burada bulunan insanlara yanlış bilgiler vermemek adına model ve grafikleri en ince ayrıntısına kadar analiz edip bilgilendirme o şekilde yapılacaktır diye düşünüyorum. Yoksa sadece modellere göz gezdirip tahmin yapılırsa o an pekte tatmin etmez kişileri diye düşünüyorum. Çünkü yaklaşık son 1 haftadır ECMF, GEM, GFS de sistem bir görünüp bir kaybolmadı mı? Onun için biz buradaki tahminci arkadaşlara inanıyorsak onların en iyi şekilde yaptıkları değerlendirme ve analizlerini bekleyelim. Son güncellemeye kadar değişkenlik olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar günaydın
Son durum için bir kac sey yazıyım, artık model vs bakmaya çok gerek yok, sistemi yaşayıp göreceğiz. Öncelikle bir hafta kar veren sistemde bozulmalar var sistem 14’ü ile 17’si arasına inmiş durumda devamında yağış ve sıcaklık zaten değişime uğradı, İşin bana göre sıkıntılı kısmı sıcaklık 850 hp sıcaklıklar düşse de yer seviyesi sıcaklığında sıkıntı var, istanbul bu kıyılara yağan yoğun karın bir süre sonra erimesi ve civik olması neden olur, kutur kutur bir kar için sıcaklık kıyılarda istenilen dereceleri inemiyor, yükseklerde sorun olacağını düşünmüyorum aşağıda 2 metre sıcaklık ve yağış grafiği var az çok takip edin arkadaşlar buna bakıp yorum yapabilirler diye düşünüyorum , hepimiz için hayırlısı olsun artık sistemin içine girip yaşamaktan başka söyleyecek çok fazla bir şey yok
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Barbegazi, coskunnkartal, hacimuratt, Kartalmustafa, scream, WsRc1967, 44 Ziyaretçi |