| |
hala bu sıstemı sorgulayacak ınsanlar var onları bır türlü anlıyamıyorum bırakın artık bu ışlerı ıst yaşayanlar genc arkadaşlar hayatınızda görmedığınız boğazına kadar yağacak onun keyfını cıkarın
Sırf sistemi İstanbul da yaşamak için memleketimern dönüyorum güncelleme sizde tabi pek bir şey kalmadı artık herşey belli
Beğenenler:
• 3uZgibi, Aslan536, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, KMA76, kral, SinemSahin, Snowsedat, Umut Karaman
arkadaşlar şimdiden hatırlatmak istedim malum 1 hafta boyunca kar yağacak lütfen sokak hayvanlarını unutmayalım herkese iyi günler....
Beğenenler:
• Argento1907, AZOR, Erol Bıldırcın, Haloquest, Hasan_iSTANBUL,
@snowserkan
Neymiş yok bilmem nerde bir şey pırtlamışta efsane tırtlamış ![]() Buna çok güldüm yaa Ayrica sus en ufak olumsuz çıktılara sistem bitti gitti diyenleri, buraya yorum yapanlari ben birsey arizalaninca "sorunun nerde nasıl olduğuna bakmadan çözüm aramadan - kapat aç düzelir" diyenler arkadaslarin gosterdigi egilim ile aynı bence. Yazik, insan kendini gelistirmeli.
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hakancitak, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartat, KMA76, mirhan, Mustafa Torun 0834, oguzsoydan,
Tahmin ci arkadaşları tebrik ediyorum eleştirdiğimiz gibi tebrik etmesinide biliriz sizlerden ricamız cm vermeyin çünkü istanbulun heryerine kar yağmıyor buda kar severlerde büyük hayal kırıklığına sebep oluyor emin abi olsun serkan abi olsun değerli insanlardır
Beğenenler:
• angelusoO, AZOR, Erol Bıldırcın, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, konuralp, SinemSahin
Ben hem burayı kar ıle heryerı takıp edıyorum you tube net kısaca heryerı buradakı arkadaşlar bu sıstemı tam 25 gün önce söyledıler başkaları gıbı hokkabazlık yapmadılar bır gün yağacak bır gun yağmayacak gıbı laflar ağızlarından cıkmadı hele you tube bır hanımefendı var bu arkadaşlara hakaret ettı acın bakın daha neler neler onun ıcın buranın kıymetını bılın onun ıcın oturun koltuklarınıza alın cayınızı kahvenızı yada ne ıcıyorsanız bu hava olayının keyfını cıkarın
adakar yazdı (02-11-2021, 02:17 PM)
Lütfen profilinizde İl/İlçe belirtiniz.
Serkanım benim can dostum sana dil uzatanlar bil ki seni kıskananlardır. Bu hayatta bir tek dikili ağacı olmayan kifayetsiz muhterisler bunlar. Demirden korksak trene binmeyiz biz bunlardan korksak tahminciliği bırakırdık şimdiye kadar çoktan. Eskiden havacity havaturka vardı arifle ben az çile çekmedik snowserkan bilmez bunları
anladın mevzuyu üstad. Küfrün bini bi paraydı. Az adam! banlamadım o zamanlar. Ne günlerdi be hey gidi hey. Amatör tahmin sitelerinin ilk kurucularındanız bizler neler gördük neler bunlar ne ki. Mesajım silinmesin sakın okusun herkes.
Beğenenler:
• angelusoO, Aslan536, Burak1980, Captmehmet, Deepsnow, Hasan_iSTANBUL, kral, SinemSahin, volkan34tr
Bir insana hava tahmini yapiyor diye kufur etmek nasil bir hastalik belirtisidir? Serkan bey bosverin, biz size inaniyoruz, sizi biliyoruz.
Siz bu sistemi tam 1 Ay oncesinden tahmin ettiniz. It urur kerban yurur. Burak1980 yazdı (02-11-2021, 03:09 PM)
Alıntı:Merhaba ;
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Burak1980, Deepsnow, DeMo, EJDER, Emreitsa,
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| mehmet karsever, 23 Ziyaretçi |