| |
Sürmeli bu sabah radyo programında da pazar, pzt kar var. Diğer günlerde çok ciddi bir yağış beklemiyoruz gibi konuştu. Buradaki üstadlar önlem alın diye sürekli uyarırken hala sıradan bir sistem gibi konuşuyor.
Sürmeli hava durununa ve yağış olasılığına iphone uygulamasından bakıyor sanırım ondan olabilir.
Kimse yorum yaparken nedense dekleri hesaba katmiyor sistem süprizlerle dolu trende cam kenarina yerinizi alip kendinizi izlemeye birakin kim nedemiş düşünmeyim bu saatten sonra bomba gibi geliyor şuan dışardaki havaya baksaniz bile ayak seslerini duyarsınız
Modellerin son dakika kelek yapmasına o kadar alışmışlar ki uyarılar için cumayı bekleyecekler çok net.
Herkese Gunaydin Bunyamini filan bosverin Serkan bey ve Emin beyin dediklerini dikkate alin onlar ne diyorsa cikiyor
@AZOR, siteye çok nadir olarak yazıyorum fakat en başından beri bu web sitesinin iyi bir takipçiyim, dolayısıyla sistemi birçok arkadaşımızla birlikte nasıl takip ettiğinizi iyi biliyorum. Fakat sistemi sabah saatlerine kadar ısrarla takibiniz takdire değer..
O nedenle gelen efsane olmaya aday sistemin enlerini ilan edersek, sistemin en direnenine sizi aday gösteriyorum.. Bence bu iyi bir fikir, sitemin enlerini seçelim.. En güzel foto, en güzel yorum, en yerinde tespit vs gibi.. Site yöneticilerinin değerlendirmesine sunarım.. Ne dersiniz?
Bu sistemi ben 2004 gibi etkili 87 gibi uzun soluklu goruyorum ki yagacak olan karda ay sonuna kadar yerde kalacak gibi sicakliklar cok dusuk ay sonuna kadar
Bu sistemi Emin bey ne zorluklarla getirdi onun emegide cok
:Gfs sabah güncellemesi
Toplam kar derinliği birkaç tane mermim kalmış onlarıda salıyım ![]() 1 metre olmasına az kaldı gfs onuda verir ![]() Bunca yıldır güncelleme yaparım bu morlukların ilk defa ülkemize girdiğini gördüm ilk gördüğümde baka kaldım öğle uyku mahmurluğuda var rüya görüyosun dedim sonra çimdik yiyince ilk aklıma gelen şehrin kalesine çıkıp top atmak oldu bu ne dostlar ![]() Bir hafta durmaksızın kar veriyor bu Sinoptik belkide daha fazlasını
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, brkkrrsln, Burak1980, Canberk, Captmehmet, DeMo, EJDER, Face2face2, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kartat, kral, Mturi, muratg, Ryan34, scream, Serkofb, SinemSahin, Snowsedat, Xooner
Serkan beyin dediklerini kimse okumuyormu ne dedi cuma gunu sabah hizla kara donecek cumarteside araliklarla devam edecek pazar gununden itibaren etkisini artirarak devam edecek dedi halen modeller bozmus diyorsunuz
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Pako62, Serkofb, SinemSahin, SnowPoyraz, Snowsedat
Marmara ve Trakya Bölgemizin Tamamı Son yılların en büyük ve çok uzun sürecek soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girecek. Tarih aralığı 12- 22 Şubat arası (Yaklaşık 10-12 gün) soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında kalacağız.
1. Yakıt durumumuzu kontrol edin 2. Oluşabilecek Elektrik kesintileri için gerekli tedbirleri alalım 3. Arabalar için kar lastiği, zincir, halat antifriz bakımlarını mutlaka bakımlarını yaptıralim 4. Özellikle sokak hayvanları için mutlaka yardımcı olalım gerekli noktalara yem bırakalım 5. Buzlanma için Su borularını ve saatlerini mutlaka saralım 6. Balkon ve bahçelerdeki çiçek ve bitkileri koruma altına alılım 7. Şal şapka eldiven kürek buz kazıyıcı bulunduralım 8. Kurumlar olarak yol açma, tuzlama gibi çalışmalara hazır olalım. 9. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerimizi ve önlemlerimizi alalım. 10. Birçok noktada soğuk rekorları kirikabilir 11. Nereye ne kadar kaç cm kar yağar soruları için bende böyle tahmin yok, ben metre işlerine bakıyorum. ![]() ![]() ![]() instagram çoklu fotoğraf tam boyut .
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, brkkrrsln, Burak1980, Captmehmet, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 39 Ziyaretçi |