Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@KardanadamEmin  dostum şu morluğun tepemize oturma ihtimali sizce nedir. Allah(cc) izniyle ben yarın akşam daha da güzel bi çıktı bekliyorum. Olmaması için bi neden varmı
resim

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 11:38 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs Toplam kar ates
resim

@Ftherdem olmaması için bir neden varmı sence?
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Ftherdem, SinemSahin, Snowsedat

Smile Benim beklentim bu

resim

Ben bu fotoğrafı 2017’de çekmişim ben böyle bir kar bekliyorum inşallah hayal kırıklığına uğramayız
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, idieforyou41, SinemSahin

@KardanadamEmin bey yine cok guzel paylasimlar yapmissiniz SIBIRYA EKSPRESİ degil SIBIRYA EKSPRESLERİ yolda artik geri donus yok baska yerlere gitme yok direk bize geliyor son 3 gun

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 11:29 AM, Düzenleyen: scream.)

Son senelerin acısını çıkaracak sistem/ler geliyor. ALLAH. Dualarımızı duydu.

Sabah güncellemesindrn sonra uyumuş kalmışım yüzümü bile yıkayamadım nolmuş öğle siklonmu patlatı bana biri söylesin  Tongue

@KardanadamEmin valla dörtbir yana haber saldık uyarılarınızı yaptık inşallah alay konusu olmayız Allah utandırmasın. Eş dost akraba inanmak istemiyor söylediklerimize, ya sistem gelecek haklı çıkacağız yada beklentilerimizin altında kalıcak bizimle alay edicekler 2.ci ihtimali düşünmek istemiyorum. İstanbul için gerekli uyarılarımızı yaptık hadi hayırlısı diyelim artık Smile

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 11:40 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs ens toplam karresim
Valla hala kendimi toplayamadım heralde a.b oluşmuş yoksaki yağış bu kadar artmszdı daha modellere bakamadım bu haritadan anlsyabildiğim kadarıyla anlatıyorum Big Grin sabah söylemişgim dünden beti artan yağış vardı ssbah gfs sonrada gfs ens de süper yaa ates ates ates

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 11:53 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Bu modelle dikkatle bakınız, eğerki gerçekleştiğinde neler yaşanılacağı ve, EFSANE mizde gerçekleşmiş olacakdır...Bu modeli Marmara üzerinde görmek, kolay kolay olacak şey değil...Rüya gibi dedikleri bu işte.. thumbsup  Artık kayak merkezleri şehir merkezlerine kurulacak demektir..Bu modeli gerçekden çerçeveletin ve asın duvara, yazın bakar bakar serinlersiniz...Gelecek kuşaklarada gösterirsiniz, bir zamanlar İstanbul'un üzerinde 850 hpada -20 ler vardı diye... thumbsup 
resim

Konuyu Okuyanlar:
43 Ziyaretçi