| |
@KardanadamEmin dostum şu morluğun tepemize oturma ihtimali sizce nedir. Allah(cc) izniyle ben yarın akşam daha da güzel bi çıktı bekliyorum. Olmaması için bi neden varmı
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, karseven_, kral, Mturi, SinemSahin, Snowsedat, volkan34tr
@KardanadamEmin bey yine cok guzel paylasimlar yapmissiniz SIBIRYA EKSPRESİ degil SIBIRYA EKSPRESLERİ yolda artik geri donus yok baska yerlere gitme yok direk bize geliyor son 3 gun
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat, themuslim
Sabah güncellemesindrn sonra uyumuş kalmışım yüzümü bile yıkayamadım nolmuş öğle siklonmu patlatı bana biri söylesin
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, DeMo, Hasan_iSTANBUL, karseven_, kral, scream, SinemSahin, Snowsedat
@KardanadamEmin valla dörtbir yana haber saldık uyarılarınızı yaptık inşallah alay konusu olmayız Allah utandırmasın. Eş dost akraba inanmak istemiyor söylediklerimize, ya sistem gelecek haklı çıkacağız yada beklentilerimizin altında kalıcak bizimle alay edicekler 2.ci ihtimali düşünmek istemiyorum. İstanbul için gerekli uyarılarımızı yaptık hadi hayırlısı diyelim artık
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, SinemSahin
Gfs ens toplam kar
![]() Valla hala kendimi toplayamadım heralde a.b oluşmuş yoksaki yağış bu kadar artmszdı daha modellere bakamadım bu haritadan anlsyabildiğim kadarıyla anlatıyorum sabah söylemişgim dünden beti artan yağış vardı ssbah gfs sonrada gfs ens de süper yaa
Beğenenler:
• Abdullahkara61, adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Canberk, EJDER, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, karseven_, kral, Mturi, oguzsoydan, SinemSahin, Snow Gökhan, Snowsedat, snowsnow2021, Snowtime, volkan34tr
Bu modelle dikkatle bakınız, eğerki gerçekleştiğinde neler yaşanılacağı ve, EFSANE mizde gerçekleşmiş olacakdır...Bu modeli Marmara üzerinde görmek, kolay kolay olacak şey değil...Rüya gibi dedikleri bu işte..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Cumhur41, EJDER, Eray, furkankaya1903, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Samet34, SinemSahin, snowözgür, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 43 Ziyaretçi |

Benim beklentim bu

sabah söylemişgim dünden beti artan yağış vardı ssbah gfs sonrada gfs ens de süper yaa