Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

@Ömer18

Sistemin girişi 2017 ocak sistemi ile benzerlik gösterecektir.

Sisteme bir bütün olarak bakıldığında 2017 sisteminden çok daha etkili ve kuvvetli.

Haa bu arada biz önceden bu denli bir sistemi nasıl tahmin ettik bu bazılarında fazlasıyla hazımsızlık yapmış.

İşte yapmak istediğimizde buydu..

Başarımızı bu şekilde kabullenmeyi uygun görüyorlarsa oda o kişilerin bileceği bir şey.

@snowserkan meteoroloji profesörleri sizi hafife almış, 8-10 gün önceden tahmin yapanları takip ve itibar etmeyin demiş. Kar yağışı ihtimali var diyorlar efsane diyenler neye dayanarak diyorlar diye açıklama yapıyorlar. acaba haftaya sizin tahminleriniz bu söylemler karşısında tutarsa ozaman ne diyecekler acaba merak ediyorum açıkçası. Bir toplumu 1-2 gün önceden uyarmak geç kalmışlık değilmidir? Okadar insan eziyet çekecek bu profesörler gerçekten 1hafta önceden  göremiyorlar mı gelmekte olan sistemi?
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KMA76, Xooner

(02-09-2021, 08:27 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yahu kara gömüleceğiz.
İstanbul'un efsanesi dedik.

Yer yer 1 metre kar örtüsü göreceğimiz alanlar olacak.

Siz yağışa takılmayın o bende Smile

Serkan bey son noktayi koymus bundan sonrasinda gunu beklemek surda oldukca kisa bir sure kaldi 3 gun sonra hersey bu gidisat degisiyor
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Sistemin süresi uzadıkça uzuyor sakız gibi millet olacakların farkında bile değil hala masal dünyasında herkes. 10 gün belki daha fazla sürebilir

Sure şöyle desek yanlis olmaz 12 subatta basliyor sonrasi ...................... gidiyor subat sonunu bulacak gibi subati kapatirizda martta da sistemler gorunuyordu sanki subat degil aralik ayina giriyoruz
  Beğenenler:
  • KARADAM, SinemSahin

@snowserkan acaba diyorum sizin üst atmosfer verilerinden yola çıkarak yaptığınız uzun vadeli tahmin yöntemi bilimsel olarak kabul gören bir yöntem değil mi? Okullarda öğretilmiyor mu?
Eğer değilse bu konuda bir tez yayınlayıp SS modeli diye kabul ettiremez misiniz?
Yaptığınız iş gereği uluslararası meteoroloji camiasında hatırı sayılır bir çevreniz olmalı.

Yahu Serkan abi sabah sabah acaba siteye gireyim mi girneyeyimmi gerilmiştim. Sen de öyle bir yorum yaptın ki içim kıpır kıpır oldu. Allah senden razı olsun. İlmini artırsın. Ve tüm üstadlardan
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat, Xooner

Bu arada kar derinlik haritalarina takilmayalim cunku onlar kesin veriler degil şöyleki 20 cm verip 50 cm yagdigida olur 20 cm verip 5 cm yagdigida olur cunku sistem gelene kadar ne kadar yagis birakacagi belli olmuyor mesela serkan bey bile 1 metre kar gorebiliriz ama heryer ayni degil diyor bazi yerler gorebilir diyor onceki sistemlerdede bunu gorduk bazi ilceler 20 - 25 cm kar alirken yani basindaki ilcede havada kar goruldu oncelikle sistem veya sistemler gelsin potansiyeli gorelim
Sonucta kesin olan birsey cuma gunu bekledigimiz sistem geliyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowsnow2021

(Son Düzenleme: 02-09-2021, 09:01 AM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

27ocaktan beri ben takip ediyorum hatta 28 ocakta sistemin baboş bir sistem olduğunu zaman zaman modellerde görünüp kaybolacağını dedik işte şimdi geloo inşallah.

SIBIRYA EKSPRESI GELIYOR GELIYOR
Bu sistemin varligini @тaяaηтυℓa siz Emin bey ve Serkan bey bastan beri soyluyordunuz ve nihayet geliyor kavusuyoruz
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Enginist, Hasan_iSTANBUL, KARADAM

Konuyu Okuyanlar:
Özgür, 35 Ziyaretçi