| |
ECMWF'ye göre sistemin girişi biraz ileriye alınmışsada ( saatlerle alakalı) durumda herhangi bir arıza yada bozulma yokdur..Sadece ayın 18 i ile 20 si arasında ufak bir, iki günlük toparlanma olsada akabinde yeniden kaldığı yerden yeni sistemin girişi gerçekleşecek ve yine o sisteminde soğuk çekirdeği güçlü görünüyor ve oda merkezini Marmara üzerine çekerseki, böyle bir ihtimal var, işte o zaman bu Şubat ayı Buzdevriydi diye tarihde yerini alacakdır..EFSANE GELİYOR, KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN Bize düşen bu karmaşık süreci sadece sükunet ve sabırla izlemek, sıkı takibinde kalmakdır...Sibiryanın bu sene bize çalışacağını çok önceleri yorumlarımda birçok kez bahsetmiştim..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, EJDER,
(02-08-2021, 10:11 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-08-2021, 09:59 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda durum nedir Serkanım olumsuz bir şey var mıdır 1929 mu 87 mi 2004 mü Sevgili Serkan Üstad yaşım 39 ve yaklaşık 5 yıldır seni takip ediyorum, yorumlarında ki o mütevazi vurguların, ölçülü kelimelerin ve tecrübeli tahminlerin den ötürü seni tebrik ve takdir ediyorum. Çok tahminciyim diyen adamlar gördüm ama hiç biri Sen ve Kardanadam Emin gibi temkinli ve tecrübeli değiller ağzınıza, yüreğinize sağlık sizleri takip etmeye devam ediyorum saygılar sevgiler...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Cumhur41,
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Cumhur41,
Hayırlı sabahlar,
Sadece sizlerin paylaşımlarını okuyan birisi olarak, eğerki sizlerle tanışmamış olsaydım, burada olmasaydım, büyük ihtimalle kar yağışını ya 1 gün önce yada karın yağdığı gün öğrenirdim ? ( MGM sağolsun ? ) Ama burada sizleri okuyorum ve bu heyecanı 2 ay öncesinden yaşamaya başlıyoruz, varsın efsane olmasın ( ki efsane olacak ? ) önemli olan benim için burada bu heyecanı paylaşmak. İnşallah efsane yaşayacağız.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Cumhur41, konuralp, mehmet karsever, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
Önümüzdeki bu kar ?️yağışında yine fotoğraf yarışması olacak mı admin arkadaşlar cvplar sa sevinirim ?
ARKADAŞLAR 14 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ DEĞİŞİK MODELLERDEN GELMİŞTİR..
HEDİYENİZ ÇOK AMA ÇOK PAHALIDIR, KOLAY KOLAY BANAMISIN DİYEN BABAYİĞİT SEVGİLİSİNE BU HEDİYEYİ ALABİLECEK CESARETİDE, MADDİYATIDA YETMEZZZZ...GELECEK SEVGİLİMİZİN DEĞERİNİ ÇOK İYİ BİLMELİYİZ, ÇÜNKÜ BÖYLE İHTİŞAMLI EFSANE SEVGİLİLER KOLAY GELMEZLER... ![]() ![]()
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Captmehmet, Eray, Kartat, kral, mehmet karsever, Serkofb, SinemSahin, snow41, Snowsedat
Herkeze günaydın inşallah bugün meteoroloji de kar ikknlarını koyacaktır
@snowserkan Serkan Hocam, @KardanadamEmin @ Emin Hocam sizlere bir sorum var.İphone ve diğer havadurumu tahminleri önümüzdeki hafta için kar ikonlarını koymuşlar ancak İstanbul için sıcaklığı gündüz max 3 derece gece ise -1 derece veriyorlar.Bu gelecek sistemde sıcaklarılar yine + değerlerde mi olacak yoksa kar tutması için yeterli soğuma olacak mı ? Sıcaklıklar ile ilgili değerlendirmeniz nedir acaba?Geçen sistemde gündüz sıcaklıklar artı değerlerde olduğu için kar hem çabuk eridi hem de sahillerde tutmadı.
Sevgiler iyi haftalar herkese
Serkan Bey ve Emin Bey’e sormak istiyorum;
GFS’nin İstanbul için 12-15 Şubat arası için tahminine baktığımda(kaynak meteostar) 850mb sıcaklık -9C ve 500mb -25C rüzgar ise Kuzeydoğu. Sizlerden şimdiye kadar öğrendikletim ve yaşadığımız tecrübelere göre kıyı kesimler için bu değerler sıkıntılı. Böyle olursa sistemin ilk kısmı sahiller için yine ızdırap olur. Doğru mu yorumluyorum sizden teyit etmek istedim. Tabiki bu gördüğüm tabloya göre yorum yapıp soruyorum. İnşallah yine -15C ve -40-C’leri görürüz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |