| |
Şimdi lütfen ağzı olan konuşmasın. Sadece 500 hpa ve 850 hpa durumuna bakmak için çok erken daha sistemin deseni hala net değil. Burdan sistem yorumlanmaz yapmayın...
Evet dış görüntüde omega block var ama merkezi kuvvetlenmeme ihtimali çok yüksek kıldan ince bir çizgiden giden Azor yüksek basıncı da var son 4 güncellemedir Avrupa'nın batısından başlayarak diyagramdaki basınç ortalamalarını karşılaştırdığımızda son 2 gündür bu Yüksek basınç merkezinin daha batıya kayacağı ve merkezinin kıtada patlayan bir alçak basınçta geçirgenleşme ihtimali yüksekti. Çıktılara yansımasını beklemem gerekti. Şimdi yine yapmamız gereken birkaç gün daha diyagramlardaki basınç ortalamalarını takip etmek. Eğer ki varsın azor az batıda kalsın yine de bizim üstümüze gelen çok büyük bir soğuk kütle var illa inecek güneye. Ama biz efsane istiyorsak Azor merkez stabilliğini görmeliyiz.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Ftherdem, Hasan_iSTANBUL, Kızakadam, konuralp, kral, Mustafa Torun 0834, snow41, snowözgür, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Bir Dost, Burak1980, Erol Bıldırcın, Kızakadam, kral, Mustafa Torun 0834, Snowsedat, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
Azor Yb yine de yine zayıflıyor. Sistemin uzun ömürlü olması için batıya kaçak olmamalı...
Gfs diagram harika 16-17-18 için en sıcak çalıştırmayı göstermiş hiç bir problem yok gümbür gümbür geliyor maşallah
Tarantula güzel yazmış katılıyorum Allah muvaffak eylesin... En sıcak çıktı oldu zaten gece yüzde 99 güzel gelecek
Her ne olursa olsun atmosfer bildiğini okur takdir Allah'ındır biz sadece kendi bilgi ilim ile insan yapımı tasarımı modeller ve veriler ile öngörüleni yorumlarız bu unutulmamalıdır! Zaten kimse yüzde yüz ifade kullanmıyor Ayrıca gem'e hayran kaldım ukmoda güzel... Harika bir hafta içi olucak bu potansiyeli takip etmek bile zevk bundan tat almak lazım diye düşünüyorum 13.15 cepte devamı italya riski barındırıyor takibe devam umut kaybetmeden sinerji ile pozitif şekilde devam arkadaşlar cuma günü meşalelerin yakıldığı güzel bir gün olacak inşallah allahın izniyle ThunderSnow yazdı (02-07-2021, 09:47 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 15 Ziyaretçi |