Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Biraz daha zorlasa morluklar ustumuze inecek

(01-28-2021, 09:27 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @KardanadamEmin bey bir yaş daha yaşlandın size yaramadı......bir türlü sokamyorsun sistemi ülkeye bak ben buyur ettim bile Big Grin
Efsane 2021 pardon 1929 Big Grin thumbsup
resim
Erdoğancım sen istavriti sokmuşsun, az bir zaman sonra ben ayıbalığını sokacağım ülkemize.. Big Grin thumbsup Smile

(Son Düzenleme: 01-28-2021, 10:10 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Değerli dostlar isimlendirme, temenni etme, dileme, umma, hayalini kurma, murad etme vs vs mesajlarımızı sohbet konusunda yapabilir misiniz lütfen?

Önemli bir paylaşım, bilgilendirme geliyor ve çok kısa bir sürede arka sayfalarda kalıyor. Arkada kalmasına sebep olan yazıların bir çoğu sohbet/muhabbet içerikli olduğundan ben dahil birçok insan rahatsızlık, hoşnutsuzluk yaşıyor.

Lütfen rica ediyorum sohbet kısmında bu tarz mesajlara yer verelim. Anlayışınız ve dikkatiniz için teşekkür ederim.

Emin bey ayı lar bal kova nına Bi dadanırsa vallahi gitmek bilmez omor luk gelirse Karadeniz kar olur yağar Girit te 995 lik siklon oluşur kar kış tipi bora Türkiye min üzerinden en az 10 gün gitmez İstanbul bul ve Karadeniz DEK manyağı olur yüce yaradan herşeye kadirdir hayırlı cumalar herkese
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Saka, themuslim

(Son Düzenleme: 01-28-2021, 10:26 PM, Düzenleyen: Snowtime.)

Soner kardeşimin uyarısına ek olarak bende bir konuya değinmek istiyorum.
Lütfen sık aralıklarla bulunduğunuz konumun sıcaklık derecesi, dew point,bağıl nem, bulut, rüzgar vs durumunu yazıp durmayalım . İnanın fazlasıyla usandırıyor ve hiçkimse bulunduğunuz semtin hava durumunu merak etmiyor. Bunu günde 45 defa afişe etmenize ve forumun trafiğini arttırmanıza gerek yok.
Günde en fazla yorumu yazana ödül vermek gibi bir planlamamız olmadığını belirtir herkese iyi akşamlar dileriz.
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 01-29-2021, 12:44 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Barajlarımız doluyor maşallah ates
GÜN GÜN BARAJ DOLULUK ORANLARI

22 Ocak: Yüzde 31,39

23 Ocak: Yüzde 31,89

24 Ocak: Yüzde 32,38

25 Ocak: Yüzde 32,78

26 Ocak: Yüzde 33,37

27 Ocak: Yüzde 34,22

28 Ocak: Yüzde 36,96

ddiyagramda sıkıntımı var acaba subat 5ine kadar gorebiliyorum sadece
https://www.meteociel.fr/cartes_obs/gens...e=Istanbul

güncelleniyor diyedir

resim

Bugun beklenen yagis durumu
  Beğenenler:
  • KMA76, Snowsedat

Sabah Gfs'in kafası karışmış.. Doğulamış iyice bu modeller daha çok değişir.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
55 Ziyaretçi