Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-26-2021, 02:35 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 02:30 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi model olursa olsun soğuma kısa süreli ve yetersiz Emin bey. Kaymağı Trakya yiyecek Sad

Bu görüşlerimizin değerlendirmelerini yapmak için Cumayı beklememiz gerekecek, Cuma akşamı sistem biterken nerelerin neler görmüş olacağını hepbirlikde analizi yapılır...Şuan Trakya sistemi gibi görünüyorsada bence İstanbul'da buradan nemalanacak... thumbsup

Az öncede söylediğim gibi yükseklere kar yağması zaten bekleniyor. Sahilleri beklentiye sokmanın anlamı yok yağarsa supriz olur. İnşallah haklı çıkarsınız Emin bey  Big Grin
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Galatasaray

(Son Düzenleme: 01-26-2021, 03:09 PM, Düzenleyen: yalovalı.)

Merhaba 2 gün öncede sordum ama arada kaynadı 12 Ocak 2015 günü Yalova'da (rakım 4 ) yollarda 20 cm kar vardı ama kimse beklemiyordu modelini buldum yarınki duruma benziyor belki aynısı olur
resim
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Galatasaray, KardanadamEmin, snow41

@yalovalı
Kar anlamında sürprizlere gayet açık bir sistem, anı yaşayarak göreceğiz hep beraber. Sahlep içerek...
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Kartat, yalovalı

(Son Düzenleme: 01-26-2021, 03:13 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-26-2021, 03:04 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 02:35 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 02:30 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi model olursa olsun soğuma kısa süreli ve yetersiz Emin bey. Kaymağı Trakya yiyecek Sad

Bu görüşlerimizin değerlendirmelerini yapmak için Cumayı beklememiz gerekecek, Cuma akşamı sistem biterken nerelerin neler görmüş olacağını hepbirlikde analizi yapılır...Şuan Trakya sistemi gibi görünüyorsada bence İstanbul'da buradan nemalanacak... thumbsup

Az öncede söylediğim gibi yükseklere kar yağması zaten bekleniyor. Sahilleri beklentiye sokmanın anlamı yok yağarsa supriz olur. İnşallah haklı çıkarsınız Emin bey  Big Grin

Ben haklı çıkarsam, sen üzüleceksin, bende senin üzülmene üzüleceğim, sonuçta üzüleceğiz. ( ne anladık bu işten demi?). Big Grin Bye Spiteful Smile eye thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • Galatasaray, hakancitak, Kartat, yalovalı

(01-26-2021, 03:12 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 03:04 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 02:35 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu görüşlerimizin değerlendirmelerini yapmak için Cumayı beklememiz gerekecek, Cuma akşamı sistem biterken nerelerin neler görmüş olacağını hepbirlikde analizi yapılır...Şuan Trakya sistemi gibi görünüyorsada bence İstanbul'da buradan nemalanacak... thumbsup

Ben haklı çıkarsam, sen üzüleceksin, bende senin üzülmene üzüleceğim, sonuçta üzüleceğiz. ( ne anladık bu işten demi?). Big Grin Bye Spiteful Smile eye thumbsup thumbsup

Sizin haklı çıkmanıza neden üzüleyim? Kar yağışını arzulayan bir tek siz misiniz?
SUDAN ADAM

Sevgili Galatasaray yani (Yunus) forumda ki hal ve hareketlerine dikkat et, takiptesin bilgin olsun, 3 kere yasaklandın bu 4. olacak gibime geliyor..
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır
  Beğenenler:
  • scream

(01-26-2021, 03:24 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 03:12 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-26-2021, 03:04 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az öncede söylediğim gibi yükseklere kar yağması zaten bekleniyor. Sahilleri beklentiye sokmanın anlamı yok yağarsa supriz olur. İnşallah haklı çıkarsınız Emin bey  Big Grin

Sizin haklı çıkmanıza neden üzüleyim? Kar yağışını arzulayan bir tek siz misiniz?
Sefa KARdeşim, tabiiki hepimiz aynı geminin tayfalarıyız, hepimiz aynı aşkın esiriyiz, inşaALLAH güzel şeyler yaşıyalımda hepimiz sevinelim..Yağmazsa hepimiz üzülürüz...Şaka bir yanada inşaALLAH güzel şeyler yaşarız, saygılar KARdeşim.. thumbsup

Balkan ve Trakya sisteminden anlık canlı video için güzel bir kaynak:
(2 ay önce bi iş ziyareti için oradaydım)
Lokasyon Razgrad. Varna'dan yaklaşık 130km içeride. Harbiden balkanlar dediğimiz yerlerden biri oluyor.
http://www.razgrad.org/
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, mehmet karsever, Snowsedat

(01-26-2021, 03:33 PM)muratg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Balkan ve Trakya sisteminden anlık canlı video için güzel bir kaynak:
(2 ay önce bi iş ziyareti için oradaydım)
Lokasyon Razgrad. Varna'dan yaklaşık 130km içeride. Harbiden balkanlar dediğimiz yerlerden biri oluyor.
http://www.razgrad.org/

Bulgaristan'da kar yağışı başlamış bilginize Smile

Akrabalardan bilgi alıyorum
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

Yarın akşamdan sonra  yağış olursa kar görebiliriz diye düşünüyorum geçen sefer Ümraniye şanslıydı ama bu sefer sanki Beylikdüzü Silivri vs yaşayıp gorucez 
Önünüzde de takip edilmesi gereken çaktırmadan yaklaşan bir sistem olduğunu düşünüyorum ufaktan da olsa tekrar kar yapabilir hemde önümüzdeki hafta 
Hava böyle bahar havası da gitmesin enazindan bize takip etmeye değer bir şeyler versin birin de olmaz birinde olur
  Beğenenler:
  • AZOR, Bir Dost, Erol Bıldırcın, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, hacimuratt, 40 Ziyaretçi