| |
Birazda aybaşı sistemine bakalım günler öncesinden görülüp kaybolan Sinoptik yaşayacağımız Sistem gibi ucundan acık sistemine dönebilir
![]()
@KardanadamEmin bey mgm gebzeye yarin 21.00 den sonra ve persembeye kar vermis bu guzel oldu
Hangi model olursa olsun soğuma kısa süreli ve yetersiz Emin bey. Kaymağı Trakya yiyecek
SUDAN ADAM
(01-26-2021, 02:30 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hangi model olursa olsun soğuma kısa süreli ve yetersiz Emin bey. Kaymağı Trakya yiyecek Bu görüşlerimizin değerlendirmelerini yapmak için Cumayı beklememiz gerekecek, Cuma akşamı sistem biterken nerelerin neler görmüş olacağını hepbirlikde analizi yapılır...Şuan Trakya sistemi gibi görünüyorsada bence İstanbul'da buradan nemalanacak...
Zaten soguma yetersiz kisa sureli olmasaydi haftasonuda dahil kar gorurduk sonucta bu yagislara ulke olarak ihtiyacimiz var yagmurada kabuluz nasil olsa ayin 15 inde guzel sistem varmis bu 15 subatin fragmani olacak
Ben sahsen gebze olarak catilarda araba ustleri cimenlerde bir kar ortusu goruruz diyorum 1 - 3 cm arasi yollar tutmayabilir @KardanadamEmin bey 1 cm de yagsa tebrikler sonucta yagmis olacak
Zaman zaman yağmur zaman zaman kar yağışına dönen şekilde bir sistem geçecek İstanbul'dan.
Örtü alacak alanlar da olacak. İstanbul'un yüksekleri 80-100 m üzeri alanlarda yağış anında 3-5 cm örtü oluşabilecek.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Emirsiyahbeyaz,
@snowserkan bey bende gebze icin 1 - 3 cm bekliyorum demistim oyle birsey olur heralde persembe gunune mgm gebzeye saf kar vermis orta kuvvette
Gebze merkez 138 metre rakim gosb civari 190 metre |
| Konuyu Okuyanlar: |
| afyonlumuzaffer03, Akın, AZOR, hacimuratt, 40 Ziyaretçi |