Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-19-2021, 04:45 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-19-2021, 03:51 PM)nosnownoparty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam sistem bitti diyorum. Radara bakıyorum hala kütle var. Seviye açıları hala aynı mı Serkan Üstadım? @snowserkan  Radar hareketlenmesi karada kuvvetlenen kütleler ve rüzgar da karayel yönlü gibi yanılmıyorsam. Son bir sürpriz yapamaz mı? Saygılar sevgilerSmile

Saat 19.00 - 21.00 arasında aşağıda gösterdiğim dar bir alanda kar yağışı olacaktır.

resim

(01-19-2021, 04:11 PM)Memoli86 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi ceviz büyüklüğünde hacmi geniş kar yağışı için havanın hangi koşullarda olması lazım...

Kar içerisindeki nem oranının yüksek olması gerekiyor ki kristaller birbirine yapışabilsin.

Sıcaklığın 0 derece üzerinde olması gerekiyor.

Serkan bey gebze icin mujdeyi verdi 19.00 - 21.00 arasi gebzede kar show ( en guzel tarafi bu saatlerde yerler donacagi icin dusen her kar tanesi kalici olacak )

Gebze cam kenarlarina
  Beğenenler:
  • Burak1980

(Son Düzenleme: 01-19-2021, 05:05 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Değerli dostlar, Anketimize katılım yaparak ilk tarihleri seçen arkadaşların rozetleri verildi.

İlginiz için teşekkürler.

Kar yağdırdığı için de Yüce Yaratıcı'ya teşekkür ediyoruz.

Fotoğraf Yarışması için henüz vakit var, gönderilerinizi bekliyoruz.

Iyi forumlar. Bol kar'lı günler diliyorum.

(01-19-2021, 05:01 PM)Pampadur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir sonraki sistem ne zaman acaba?

Geçmiş sayfalara bakarsanız yeterince bu konuyla ilgili bilgiler verildi.. thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, kral, Snowsedat

(01-19-2021, 05:01 PM)Pampadur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir sonraki sistem ne zaman acaba?

ayın 27-28 falan o tarihlere yakın zamanda herhalde

Yavaş yavaş geride bıraktığımız sistem benim için 2017den beri en güzel sistem oldu. Yaklaşık 30 cm kar aldı buralar. Bu sistemi tahmin eden ve an be an takip edip bilgilendirme yapan tüm tahmincilere ve diğer forumdaşlara teşekkürlerimi sunuyorumm. Ayrıca sistemin soğuklar bizi terk edene kadar süreceğini tahmin eden ve yarattığı sinerjiyle sistemi buraya getiren (23-24 şubat 2019daki gibi) KARdanadamEMİN beye ayrı teşekkür ediyorum. Onun sinerjisi gerçekten işe yarıyor gerçekten yaptığı tahminlerde doğaüstü ihtimalleri de dikkate alarak yapıyor ve haklı çıkması da umudumuzu ne olursa olsun yitirmemiz gerektiğtiğini bizlere gösteriyor. Bu yılın ilk karlı sistemi böyleydi inşallah nicelerini hem bu kış hem de diğer kışlar alırız. İnşallah kıyı kesimlerin de kayıp kardanadam yapabileceği sistemler gelir. Herkese iyi akşamlar diliyorum efendim sevgiler saygılar  Bye

(01-19-2021, 05:30 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yavaş yavaş geride bıraktığımız sistem benim için 2017den beri en güzel sistem oldu. Yaklaşık 30 cm kar aldı buralar. Bu sistemi tahmin eden ve an be an takip edip bilgilendirme yapan tüm tahmincilere ve diğer forumdaşlara teşekkürlerimi sunuyorumm. Ayrıca sistemin soğuklar bizi terk edene kadar süreceğini tahmin eden ve yarattığı sinerjiyle sistemi buraya getiren (23-24 şubat 2019daki gibi) KARdanadamEMİN beye ayrı teşekkür ediyorum. Onun sinerjisi gerçekten işe yarıyor gerçekten yaptığı tahminlerde doğaüstü ihtimalleri de dikkate alarak yapıyor ve haklı çıkması da umudumuzu ne olursa olsun yitirmemiz gerektiğtiğini bizlere gösteriyor. Bu yılın ilk karlı sistemi böyleydi inşallah nicelerini hem bu kış hem de diğer kışlar alırız. İnşallah kıyı kesimlerin de kayıp kardanadam yapabileceği sistemler gelir. Herkese iyi akşamlar diliyorum efendim sevgiler saygılar  Bye

Değerli görüş ve düşüncelerin için çok tşkler..Daha önümüzde (ALLAH nasip ederse tabiiki) çok sistemler olacak be bizlerde takipçisi olmaya devam edeceğiz.. thumbsup Sağol, varol KARdeşim...
  Beğenenler:
  • kral, snow41, Snowsedat

Snowsnow 2021.

Benim bulunduğum yerde kar yağmıyor.

Profilinde Avrupa yakasında bulunduğun yazıyor.

Ben Anadolu yakasında Sahil şeridine yakınım.

Yani genellikle sınırda sistemlerde şanssız bir bölgede yaşıyorum.Smile
  Beğenenler:
  • aoy, Burak1980, KardanadamEmin, snow41

Geçen sene kartopu yapıp buzluğa atmıştım stok yapmıştım bu sistemde yapmadım daha karlı sistem geleceğini düşünerek  Big Grin
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, KardanadamEmin, Snowsedat, Xooner

(01-19-2021, 02:03 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem çarşamba akşamına, hattaya perşembeye kadar üzerimizde kalacak demiştim, daha sistem ilk girdiği gün dahil eleştirenler, hatta dalga geçer gibi yorumları olanlar olmuştu..Sanırım bugünkü yağışlar ve sistemin halen devam ediyor olması kapak olmuştur... Bye Smile thumbsup
resim

Emin Bey selam;
Çarşamba ve perşembe yağış olma ihtimali yok yazanlardan biri de bendim, ve öngörümde de bir değişiklik yok.
Lakin sizin tahmininize de saygı gösterme konusunda bir kusur etmediğimi düşünüyorum.
Kapak olmuştur sözünü umarım farkında olmadan yazmışsınızdır, senelerini bu ve önceki forumlara vermiş bir kar sever olarak eleştirlmeyi ( saygı çerçevesinde) ya da karşıt görüşlere herzaman maruz kalınılabilir.
Şahsi görüşüm başka bir forum üyesi bu ve buna benzer bir yorum yapmış olsa , uyarı almış olabilirdi.
Sevgi ile kalın Smile

(01-19-2021, 05:05 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli dostlar, Anketimize katılım yaparak ilk tarihleri seçen arkadaşların rozetleri verildi.

İlginiz için teşekkürler.

Kar yağdırdığı için de Yüce Yaratıcı'ya teşekkür ediyoruz.

Fotoğraf Yarışması için henüz vakit var, gönderilerinizi bekliyoruz.

Iyi forumlar. Bol kar'lı günler diliyorum.

Tesekkurler cok sagolun
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Ftherdem, ThunderSnow, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 47 Ziyaretçi