Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu kadarına da şükür arkadaşlar.

Az çok hepimiz kar gördük.

Anadolu'nun bir çok bölgesi için "bu da kar mı? Siz buna kar mı diyorsunuz?" durumu bizim için coşku vesilesi oldu.

Eee az bulunan değerlidir.

Ayrıca Mart sonlarına kadar kış devam eder.

Belki de önümüzdeki günlerde daha güçlü sistemler göreceğiz.

Bol karlı günler

Anlık Ümraniyede kar yağışı başladı lapa lapa yağıyor.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, snowserkan

Boğaz hattı pert tekrardan buralar koptu
resim

Üsküdar / Bulgurlu YİNE COŞTU, KOPTU GİDİYOR BUYRUUUNN SİBİRYA EKSPRESİ KALKIYOR BİR İKİ BİR İKİ BİR İKİ  ates ates ates
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, hacimurat, KardanadamEmin, snowserkan

Sen öyle san Serkanım karabiberim Çarşamba gününe kadar aralıklı da olsa kar var sistemin yağışı bitmedi henüz. Erken kapama dükkanı derim. Öğleden sonra kar yokmuşmuşMULA suratlı üstadım benim.

Sabah 7-10 arası efsane yağış yaşadım resmen mükemmeldi.
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, snowserkan

(01-18-2021, 11:40 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen öyle san Serkanım karabiberim Çarşamba gününe kadar aralıklı da olsa kar var sistemin yağışı bitmedi henüz. Erken kapama dükkanı derim. Öğleden sonra kar yokmuşmuşMULA suratlı üstadım benim.

Smile  Senin AO-NAO ne halde ondan haber ver bakalım.

Taze taze görüntüler bunlar gel vatandaş gelll ates
resim

tum karseverlere ,tum tahmıncı arkadaslara sonsuz tesekkurler ..bu gece -derecelerde yağarsa fena bır gune uyanırız yarın
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, KardanadamEmin, SinemSahin, Snowsedat

(01-17-2021, 09:24 PM)KarManyağı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba arkadaşlar bu yazımda herşeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Bu gece kar falan yok ümraniye taraflarında hafif kar şeklinde görülebilir. Başkada biryerde yağmaz. Bu gece istanbul genelinde parçalı bulutlu ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık -4 derece civarı. Bu gece marmara bölgesinde don olabilir. Hissedilen -6 derece. Kar beklemeyin yağmaz (anadolu yakasında çok yüksek yerler dışında). Gerçekler bu ne gece nede sabah kar falan yok. Boşuboşuna ümitlenmeyin! Serkan bey lütfen bu yorumu dikkate al yorumu silme benim söylediklerimi herkes okusun herşey bundan ibaret herkes gerçeği bilsin herkese iyi akşamlar.

Bu arkadaş ne yapıyor acaba şuan??  anlamayan
22.svg

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, efe90, Əspəranza34, hacimuratt, 47 Ziyaretçi