Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

https://uym.ibb.gov.tr/yharita6/#

trafik kameralarından yağışı izleyebilirsiniz Smile
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

Avcılar İstanbulun Dominiği gibi günlük güneşlik Smile) Ne kar var ne bir şey çıldırmak üzeretim

Küçükçekmecede neden deli gibi güneş var anlamadım, her yer kopuyor bir biz güneş kremi alacaz neredeyse :/

Konumuma dek gelirmi ??

(01-18-2021, 10:29 AM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonunda bize düşen payı aldık çok şükür  . Bu bir başlangıç olmasi dileklerimle.
Florya Atatürk Ormani .

resim

Vallahi bu kar Atatürk Ormanı için çok az neler gördük biz. Sokaklarda yerler buz o da eriyor şuan çünkü güneş çıktı. Bu koca çamlar kardan boynunu bükerdi. Bu sistem Bakırköy için maalesef şanssız kaldı. Çok üzgünüm.
  Beğenenler:
  • Burak1980

(01-18-2021, 11:11 AM)Jester Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Küçükçekmecede neden deli gibi güneş var anlamadım, her yer kopuyor bir biz güneş kremi alacaz neredeyse :/

Şuan Bahçelievler'deyim, Gaziosmanpaşa Bayrampaşa yakın bana oralarda yağıyor burada hiç bir şey yok Smile

Rüzgar faktörü maalesef.

Hep dedik şu siklon biraz daha batılasın sinoptiği biraz değiştirsin istedik olmadı.
Olsaydı az evvel aldığınız yağışları gün boyu kesintisiz olarak alacak yer yer 1 metreye yakın birikimler olacaktı.

Olmadı yapacak bir şey yok..

(01-18-2021, 11:12 AM)Snowreis1360 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konumuma dek gelirmi ??

ben körfeze kadar kar geleceğin düşünmüyorum.

(Son Düzenleme: 01-18-2021, 11:18 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Kopmaya hazırız boğaz hattı olarak atıştırmaya başladı
Öğleden sonra saat 3 kadar devam deklere
  Beğenenler:
  • Burak1980, Snowsedat

Aynen olmadı ama yaoacak bir şey var Avcılarda taşınmak kaçmak lazım bu yerden Smile

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi