Geldi elhamdülillah.
Yollar bile kapanmaya basladi.
Şükürler olsun
K çamlıcada ortalık yıkıldı yarım saatte 5 cm yaptı
Beğenenler:
• adakar, Burçin tugay, cxxs, Ftherdem, hacimurat, kral, Primavera, scream, snowerhan, SNOWSALİH, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Üsküdar / Bulgurlu KOPTU GİDİYORRR. TİPİ YAĞIYOR TİPİ, GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR 
(01-18-2021, 09:20 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Maltepe'deyim ve en şanssız bir kıyı bölgesindeyim..Her yere yağar derken kendi bölgemde KAR açlığı çekiyorum..Ben şikâyet ediyormuyum? Azı beğenmeyen çoğu göremez diye düşünenlerdenim..Sabırlıyımdır.. Sanıyorum bugün içinde bende pastadan pay alacağımı düşünüyorum..Herkes KAR görürken bu işi yapan olarak ben görmezsem çok pis karıştırırım ortalığı ( Sefa'ya ithafen.. ) 
Emin abi çarşambaya kadar sıcaklıklar eksiler de mi devam edecek? Hemen yakınında arkadaşım var Trakya'ya geçecek evde kedisi var sorsana dedi kapatayım mı kombiyi diye? Bu arada senin kadar en az bizim buralarda şanssız. Büyükçekmece tarafları hiç mutlu etmedi beni. Sinirlerim bozuldu. 2017'de bizim burada site içinde 50 cm'e dayanmıştı. Hatta resimleri bile var.
Dek candır gerçekten mükemmel yağıyor ofiste kimse iş yapmıyor herkez camdan dışarı bakiyor
(01-17-2021, 10:50 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -41 giriyor bakalım İstanbul semalarının buna tepkisi ne olacak özellikle sabah saatlerine dikkat ya nasip
 Ne demiştik dün akşam yaa nasip
Beğenenler:
• adakar, Emreitsa, Enginist, Ftherdem, hacimurat, Keremburada, kral, Primavera, scream, SNOWSALİH, Snowsedat, Umut Karaman
Serkan abi acaba Pendik e ulaşır mı Dek ler
(01-18-2021, 09:32 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geldi elhamdülillah.
Yollar bile kapanmaya basladi.
Şükürler olsun
Engin KARdeş umarım artık telefondaki hava uygulamalarıni ve Bünyamini takibi yeniden bırakırsın.
Yok artık bu ney la Ataşehir uçtu giyor resmen görüş mesafesi kalmadı:-):-)
|