Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Geldi elhamdülillah.

Yollar bile kapanmaya basladi.

Şükürler olsun
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Captmehmet, KardanadamEmin, Snowsedat, Xooner

K çamlıcada ortalık yıkıldı yarım saatte 5 cm yaptı
resim

Üsküdar / Bulgurlu KOPTU GİDİYORRR. TİPİ YAĞIYOR TİPİ, GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR  ates ates atesates ates ates
  Beğenenler:
  • hacimurat, Primavera, Snowsedat

Ümraniye de şahane

(01-18-2021, 09:20 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben Maltepe'deyim ve en şanssız bir kıyı bölgesindeyim..Her yere yağar derken kendi bölgemde KAR açlığı çekiyorum..Ben şikâyet ediyormuyum? Azı beğenmeyen çoğu göremez diye düşünenlerdenim..Sabırlıyımdır.. thumbsup Sanıyorum bugün içinde bende pastadan pay alacağımı düşünüyorum..Herkes KAR görürken bu işi yapan olarak ben görmezsem çok pis karıştırırım ortalığı  Big Grin eye ( Sefa'ya ithafen.. Big Grin Smilethumbsup

Emin abi çarşambaya kadar sıcaklıklar eksiler de mi devam edecek? Hemen yakınında arkadaşım var Trakya'ya geçecek evde kedisi var sorsana dedi kapatayım mı kombiyi diye? Bu arada senin kadar en az bizim buralarda şanssız. Büyükçekmece tarafları hiç mutlu etmedi beni. Sinirlerim bozuldu. 2017'de bizim burada site içinde 50 cm'e dayanmıştı. Hatta resimleri bile var.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

resim

Dek candır gerçekten mükemmel yağıyor ofiste kimse iş yapmıyor herkez camdan dışarı bakiyor

(01-17-2021, 10:50 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: -41 giriyor bakalım İstanbul semalarının buna tepkisi ne olacak özellikle sabah saatlerine dikkat ya nasip
resim
Ne demiştik dün akşam yaa nasip thumbsup ates banana

Serkan abi acaba Pendik e ulaşır mı Dek ler

(01-18-2021, 09:32 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geldi elhamdülillah.

Yollar bile kapanmaya basladi.

Şükürler olsun

Engin KARdeş umarım artık telefondaki hava uygulamalarıni ve Bünyamini takibi yeniden bırakırsın. Big Grin eye thumbsup Smile Smile
  Beğenenler:
  • adakar, angelusoO, AZOR, Enginist, Snowsedat

Yok artık bu ney la Ataşehir uçtu giyor resmen görüş mesafesi kalmadı:-):-)
  Beğenenler:
  • angelusoO, AZOR, Primavera

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, Kartutgun, тaяaηтυℓa, 53 Ziyaretçi