Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-17-2021, 10:15 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Burası bir forum sitesidir herkes yazsın diye kuruldu.
Biz bundan memnuniyet duyarız duyuyoruz.

Fakat kurallarımız var. Bunu ezersek forumu ezmiş olur kısa sürede de dükkanı kapatırız.

Hani derler ya; kamera arkasındaki ekip diye.

İşte onların emeğini heba ettirmem ben.

Hepsi sizin için bedavadan çalışıyor. icabında ceplerinden birde para veriyorlar.

O yüzden dolaylı imalara taviz veremiyoruz.

Kar yok demek suç değildir. Ama bunu yaparken şahıslara kaynak yaparak değil kanıt göstererek, delil sunarak yapmak zorunda herkes.

Bu forum hepimizin olsun diye çalışıyoruz.

Buna bende katiliyorum nasil ki yagacak diyen model paylasiyor yani soylediklerinin altini dolduruyorsa yagmayacak diyen kiside yagmayacagini gosterir model birseyler paylasip altini doldurmali

Ben de Muğla Fethiye'de yaşıyorum. İstanbul ile pek de işim olmuyor. Ama kar sevdası başka bir şey.

Yıllarca Serkan Bey'le diğer sitede görüştük. Buranın kurulmasında yer alamadım ama sonrasında hep buradaydım.

Bana benzer bir örnek üye arkadaşın yazısını görünce yazmak istedim.

Mesele İstanbul veya şu semte yağdı, buraya yağmadı değil. Sizin heyecanınız bizim heyecanımız oluyor. İstanbul'a ne zaman kar havası gelse biz Fethiye'de korkunç bir ayaz yiyoruz. Şu anda dışarıda hava açık, 5-6 derece sıcaklık var ve kuvvetli karayel esiyor. En sevmediğim havalardan biri hakim. Ama İstanbul heyecanından ben çok zaman dışarı bakmıyorum. Burada mutlu oluyor ve heyecanlanıyorum.

Diyeceğim odur ki burada kalplerimiz bir. Lütfen bir sistem zayıf geçiyor diye buranın sıcaklığını silip atmayın.

Dudullu yağış güzel direkt yere yapışıyor Serkan bey gece bol aksiyon olurmu şimdiden teşekkür ederim 
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Burçin tugay, Primavera, SnowİST

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 10:22 PM, Düzenleyen: Primavera.)

An itibariyle Sariyer’de yerler beyaz.. kar devam ediyor, umuyorum erimez de keyfi sürer dışardaki soğuğa güveniyorumSmile
  Beğenenler:
  • Burak1980, Burçin tugay, konuralp, Snowsedat, snowserkan

resim

Sapanca Kırkpınar.. Kar güzelliktir mutluluktur...

resim

Anlık 850 hpa -13.1
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, hacimurat, Poyraz, Primavera, snowserkan, Xooner

An itibarı ile Kağıthane GOOOLLLLL. 
Umarım gece boyu güzel yağış alıp sabaha sürprizle uyanırız inşallah.
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, Primavera, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 10:31 PM, Düzenleyen: Burçin tugay.)

resim

Buda anlık sicakliklar

(01-17-2021, 10:30 PM)Burçin tugay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Buda anlık sicakliklar
[quote pid='44087' dateline='1610911810']
Sistemin yıldızı Ümraniye orda -3.1 ile dikkat çekiyor ama heryer soğuk 
[/quote]
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz, Primavera, snowserkan

Uzun uzun yazıp kimsenin kafasını şişirmeyeceğim,

Burada ki ortamı sağlamak için çok büyük çaba harcanıyor, eleştirinizi yapın ama aşırıya kaçmayın, buna müsade etmiyoruz sadece, ama bunu anlamak istemeyen bir kısım var,

Diyeceğim şu ki saygı çerçevesinde eleştirinizi yapın,

Bu forum kötülüğü hak etmiyor, sınırı aşan yorumları hak etmiyor, biraz derin düşünün anlayacaksınız, burada sadece yaz yorumu göndere bas olayı yok bunu bilin lütfen...
Yaşayanlar, Ölüler, Birde Denizciler Vardır

Yıne bize hüsran deliricem herkese rezil olsuğumamı yanayım kızımla ilk kez kar oynayacaktık onamı yanayım

Konuyu Okuyanlar:
KardanadamEmin, snow41, тaяaηтυℓa, 72 Ziyaretçi