| |
Tarantulam ben facemde çok daha öncelerden beri aysonu ve Şubat ilk haftası sistemi ile ilgili düşüncelerimi kendi arkadaşlarım arasında paylaşmıştım..Bak bu benim facemin linki...
İnşallah bu gece aralıksız ve kaliteli KAR yağışı alırız geçen sayfalarda 7 8 şubat 2020 den bile az demiş bir arkadaş haklı kendi fotoğraf arşivime baktım yerler tutmasada arkadaşın dediği gibi 7 8 şubat sistemi daha çok yağış bırakmış anadolu yakası için İnşallah iri taneli saf KAR aralıksız gelir Sağlam bir sisteminin üstümüze çöker ve yağışıtan dolayı göz gözü görmez
(01-17-2021, 02:23 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi SKEW-T çıtısındaki rüzgar konumlarına göre yarın akşam saatlerinden itibaren DEK alabilme potansiyeli olan bölgeler olarak siyah okla çizdiğim yerleri gösterebilir miyiz? Yanlış mı yorumluyorum lütfen aydınlat beni. Hocam sen benden iyi bilirsin ama zayıf şekilde olabilir bu şekilde olsa bile Rüzgarın denizin üzerinden gittigi mesafe kısa ama ne çıkarsa bahtimiza dışarısı çok soğuk her yağan kar tanesi tutacaktir
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, pcz2013, 27 Ziyaretçi |