Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Tarantulam ben facemde çok daha öncelerden beri aysonu ve Şubat ilk haftası sistemi ile ilgili düşüncelerimi kendi arkadaşlarım arasında paylaşmıştım..Bak bu benim facemin linki...  thumbsup  https://m.facebook.com/story.php?story_f...1286150845
  Beğenenler:
  • Burak1980, Kartat

Caglayan adliyesi çok güzeldi
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Xooner

bu aksam anadolu yakasinda yagis olacakmi sizce

Serkan bey  birdahaki sistem  hangi tarihlerde gozukuyor

resim

İnşallah bu gece aralıksız ve kaliteli KAR yağışı alırız geçen sayfalarda 7 8 şubat 2020 den bile az demiş bir arkadaş haklı kendi fotoğraf arşivime baktım yerler tutmasada arkadaşın dediği gibi 7 8 şubat sistemi daha çok yağış bırakmış anadolu yakası için İnşallah iri taneli saf KAR aralıksız gelir Sağlam bir sisteminin üstümüze çöker ve yağışıtan dolayı göz gözü görmez

Mgm sistemi yarın öğlen bitirmiş son güncellemede ?

(01-17-2021, 02:23 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi SKEW-T çıtısındaki rüzgar konumlarına göre yarın akşam saatlerinden itibaren DEK alabilme potansiyeli olan bölgeler olarak siyah okla çizdiğim yerleri gösterebilir miyiz? Yanlış mı yorumluyorum lütfen aydınlat beni. Big Grin

resim

Hocam sen benden iyi bilirsin ama zayıf şekilde olabilir bu şekilde olsa bile 
Rüzgarın denizin üzerinden gittigi mesafe kısa ama ne çıkarsa bahtimiza dışarısı çok soğuk her yağan kar tanesi tutacaktir

Kayışdağı devam...
resim

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 03:45 PM, Düzenleyen: Elemanus.)

resim

Umut, sevinç, mutluluk
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
efe90, pcz2013, 27 Ziyaretçi