Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

Marmara denizinde olusan ve istanbul yonunde ilerleyen kutleler var tahminen 1 - 1.5 saat icinde istanbula ulasmis olacak

Windy nin radarı
resim
  Beğenenler:
  • AZOR

(01-15-2021, 12:48 AM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Enka verilerine göre şuan ki dewpoin 1,6

Dewpoint tamam ama sıcaklık henüz kar seviyelerinde değil .Denildiği gibi ilk önce yağmurla başlar sonra hava soğudukça kara döner diye düşünüyorum
  Beğenenler:
  • AZOR

2017 6-10 ocak efsanesi sisteminde cektigim bir foto kar acayip bir büyüklükteydi insallah bu görüntüyü bida yaşarız.
resim

(01-15-2021, 12:53 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-15-2021, 12:48 AM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Enka verilerine göre şuan ki dewpoin 1,6

Dewpoint tamam ama sıcaklık henüz kar seviyelerinde değil .Denildiği gibi ilk önce yağmurla başlar sonra hava soğudukça kara döner diye düşünüyorum

Yüksek kesimlerde kar olarak düşer daha alçak kesimlerde ise karla karışık başlayabilir sıcaklık düşmez ise ama kütleler buraya ulaşana kadar sıcaklık düşmeye başlayabilir...
  Beğenenler:
  • REALSHADOW

resim

Kütleler çoğalmaya başladı. Güzel şeyler olacak bir kaç saat içinde
  Beğenenler:
  • Snowsedat

Arkadaşlar merhaba. Ben anadolu yakasında oturuyorum. Sizler daha iyi analiz etmişsinizdir ama naçizane benim gördüğüm kadarıyla bu sabah 06:30-09:30 arası anadolu yakası kar yağışı alacak, ardından cumartesi akşam üzeri 17:00 civarı avrupa yakasında başlayan kar yağışı gece pazar günü aralıklarla istanbulun çeşitli kesimlerinde (anadolu yakası iç kısımları en fazla) devam edecek. P.tesi de sadece beykoz, şile, sarıyer üst tarafları, havalimanı bölgesi kar yağışını görecek. Sistemin genelinde de şanslı kesimin ANADOLU yakası olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı günler dilerim

(01-15-2021, 12:58 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

GÜNEY BATILI GELMESİ BENİ RAHATSIZ ETTİ

(01-15-2021, 01:07 AM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-15-2021, 12:58 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

GÜNEY BATILI GELMESİ BENİ RAHATSIZ ETTİ
Sıkıntı değl Marmara'nın nemini alır gelir

Gece modelleri de güzel bu arada. Bir aksilik yok.
  Beğenenler:
  • AZOR

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 31 Ziyaretçi