| |
(01-15-2021, 12:28 AM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radarda gördüğümüz görüntü anlık olarak değil kaç saat öncesi yada sonrasımı oluyorduMgm mobil uygulamasından bakıyorsan anlık PC den bakıyorsan radar görüntü sayfasının aşşağılarında detaylı bilgi var bildiğim kadarıyla 3 saat civarı saat farkı ekleniyor
![]() ![]() Herkeze iyi akşamlar. Eski siteden beri serkan beyi Emin beyi ve diger ismini sayamayacagım birçok tahminci arkadası ilgi ile takip ediyorum. Ben amatör telsizciyim ve catımda birkac antenim var. Bunlar sayesinde birkaç aplikasyondan yıldırım rüzgar ve hava tahmini alıyorum. Bu sitelerde gördüğüm bulutlar bu akşam uykusuz kalmamızı gerektiren kar sevdamızı tetikliyen bulutlar mı bilemedim. Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Cümleten uykusuz geceler
Herkeze iyi akşamlar. Eski siteden beri serkan beyi
Emin beyi ve diger ismini sayamayacagım birçok tahminci arkadası ilgi ile takip ediyorum. Ben amatör telsizciyim ve catımda birkac antenim var. Bunlar sayesinde birkaç aplikasyondan yıldırım rüzgar ve hava tahmini alıyorum. Bu sitelerde gördüğüm bulutlar bu akşam uykusuz kalmamızı gerektiren kar sevdamızı tetikliyen bulutlar mı bilemedim. Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse seviniri ![]() ![]() m. Cümleten uykusuz geceler.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 34 Ziyaretçi |