Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-15-2021, 12:28 AM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radarda gördüğümüz görüntü anlık olarak değil kaç saat öncesi yada sonrasımı oluyordu
Mgm mobil uygulamasından bakıyorsan anlık PC den bakıyorsan radar görüntü sayfasının aşşağılarında detaylı bilgi var bildiğim kadarıyla 3 saat civarı saat farkı ekleniyor

Evet 3 saat geride yani ordaki saate +3 ekleniyor
  Beğenenler:
  • Babazilla

resim

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 12:37 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Radarda 13 dakika öncesini gösterir yağmur olarak başlıyacak sonrası kky sabah 6-7 gibi kara döner
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980

resim

An itibariyla Tekirdag uzerinden kucuk kutleler geliserek geliyor Istanbul radarindaki o kutleler bos kutleler icinde yagis olmayan kutleler Serkan bey bursa radarinin daha guvenilir oldugunu soylemisti
  Beğenenler:
  • Burak1980

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 12:38 AM, Düzenleyen: Keremburada.)

Kapıkule Son Durum

https://ibb.co/4m3ZXKG
Kar candır, gerisi yalandır.

(Son Düzenleme: 01-15-2021, 12:48 AM, Düzenleyen: Serhat.)

resim

resim

Herkeze iyi akşamlar. Eski siteden beri serkan beyi
Emin beyi ve diger ismini sayamayacagım birçok tahminci arkadası ilgi ile takip ediyorum. Ben amatör telsizciyim ve catımda birkac antenim var. Bunlar sayesinde birkaç aplikasyondan yıldırım rüzgar ve hava tahmini alıyorum. Bu sitelerde gördüğüm bulutlar bu akşam uykusuz kalmamızı gerektiren kar sevdamızı tetikliyen bulutlar mı bilemedim. Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse sevinirim. Cümleten uykusuz geceler
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, adakar

Gebzede an itibariyla sicaklik 1.5
dewpoint - 0.4

Herkeze iyi akşamlar. Eski siteden beri serkan beyi
Emin beyi ve diger ismini sayamayacagım birçok tahminci arkadası ilgi ile takip ediyorum. Ben amatör telsizciyim ve catımda birkac antenim var. Bunlar sayesinde birkaç aplikasyondan yıldırım rüzgar ve hava tahmini alıyorum. Bu sitelerde gördüğüm bulutlar bu akşam uykusuz kalmamızı gerektiren kar sevdamızı tetikliyen bulutlar mı bilemedim. Bilgisi olan varsa aydınlatabilirse seviniri
resim

resim

m. Cümleten uykusuz geceler..

Enka verilerine göre şuan ki dewpoin 1,6

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 34 Ziyaretçi