| |
@snowserkan bey 03:00 ten sonra demişti , bunu bilmeme rağmen hasretten 30dk da bir camdan bakmadan duramıyorum ???
(01-14-2021, 09:00 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış direk KAR olarak başlayacak. Bu yağışı Oklüzyon cephe geçişinden alacağız. Hayırlı akşamlar cümleten arkadaşlar. Serkan abicim her ne kadar istanbul sayfası olsa da genelde aynı havayı yaşadığımız için yazıyorum . Güney Marmara derken bizi kastediyorsun da Susurluk olarak şansımız nasıl . Saygılar teşekkürler
Modelleri haritalari artik bosverin, gece 4-5 gibi kafanizi usulca disari uzatin sogugun ve karin tadini cikarin.
Pazar gunude gozler radar olacak , ben boyle yapacagim Simdiden bol eglenceler , kar dostlari
Salı ve çarşamba yeterli soğuma var.Yağışsız geçirirsek çok üzüleceğim.
Sevgili dostlar Bünyamin Sürmeli konusunu kapatalım artık rica ediyorum.
(01-14-2021, 10:30 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-14-2021, 09:00 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış direk KAR olarak başlayacak. Bu yağışı Oklüzyon cephe geçişinden alacağız. Hayırlı akşamlar. Serkan abiye sordunuz ama hazır görmüşken önden cevaplıyım dedim. Son çıktılarda sistemin yıldızı doğu ve güney Marmara olarak gözüküyor. Susurluk hattı 20-25 cm barajını aşacaktır.
Arkadaşlar yarın gün boyu devsm edermi kar yağışı ve cumartesi gündüz kar görebilecekmiyiz şimdiden değerli yorumlarınız için tşk ederim bu arada maslak ayazağa dışarısı buz gibi ?
(01-14-2021, 10:38 PM)Hunter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yarın gün boyu devsm edermi kar yağışı ve cumartesi gündüz kar görebilecekmiyiz şimdiden değerli yorumlarınız için tşk ederim bu arada maslak ayazağa dışarısı buz gibi ? Yarın öğle saatlerinden sonra hafifliyor sonra asıl kar geliyor cumartesi akşamı gecesi
(01-14-2021, 10:35 PM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-14-2021, 10:30 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayırlı akşamlar cümleten arkadaşlar. Serkan abicim her ne kadar istanbul sayfası olsa da genelde aynı havayı yaşadığımız için yazıyorum . Güney Marmara derken bizi kastediyorsun da Susurluk olarak şansımız nasıl . Saygılar teşekkürler Poyraz hocam çok teşekkür ederim şu an daha da mutlu oldum : haritalara bakıyorum bende kar haritalarında falan renkliyiz. önceki haftalarda sormuştum yine Serkan abiye deniz etkili kar alma da Susurluk çok şanslı demişti şimdi sizden de 20-25 cm duyunca acaba yine deniz etkili de alıcaz acaba diye düşünmeye başladım . çok özledik gerçekten inşallah . bu sabah yükseklerde 400 rakıma kadar indi kar çok hafif şekilde. yarın(cuma) sabahı o zaman şehir merkezinde görme şansımız da olacak
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| taboo1, 34 Ziyaretçi |

haritalara bakıyorum bende kar haritalarında falan renkliyiz. önceki haftalarda sormuştum yine Serkan abiye deniz etkili kar alma da Susurluk çok şanslı demişti şimdi sizden de 20-25 cm duyunca acaba yine deniz etkili de alıcaz acaba diye düşünmeye başladım . çok özledik gerçekten inşallah . bu sabah yükseklerde 400 rakıma kadar indi kar çok hafif şekilde. yarın(cuma) sabahı o zaman şehir merkezinde görme şansımız da olacak